2777
2789
عنوان

شورت آموزشی برای نی نیا

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شورت و مورت رو بزار کنار. بچه ات چند وقتشه؟ بگو تا برات خوب بگم من یه روزه بچه ام رو از پ ...

عزیزم قربون شکلت تجربتو واسه من بگو عشقم.دخترمن دوسال و دو ماهشه هرکاری میکنم یادنمیگیره

امیدوارم این جواب بده👌👌👌

👌👌👌میده

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
ممنونم. امتحان میکنم.

مادرشوهرم یادم داد گفتن به این میگن سرپا گرفتن بچه ان شاالله جواب بده برات فقط اصلا دعواش نکن به هیچ وجه اگه نکرد خیلی این مرحله مهمه روانشناس میگفت مرحله از پی پی گرفتن اگه بد انجام بشه باعث افسردگی خساست وسواسی شدن بچه میشه باید خیلی حوصله کرد

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا
حتما عزیزم‌ لطفا اگه راهکاری داری بگو. الان جیششو گوش شیطون کر اصلا مشکلی ندارم.

باهاش حرف بزن میفهمه .من وقتی خودم میرفتم دستشویی دخترم رو هم میبردم اونم مینشست رو لگنش کلی باهاش حرف میزدم .بیشتر حرف زدن اثر گذاشت روش

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
مادرشوهرم یادم داد گفتن به این میگن سرپا گرفتن بچه ان شاالله جواب بده برات فقط اصلا دعواش نکن به هیچ ...

اگه این مرحله پشت سر بزارم فکرم خیلی آزاد میشه‌. احساس میکنم مستقل میشه.

خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.
اگه این مرحله پشت سر بزارم فکرم خیلی آزاد میشه‌. احساس میکنم مستقل میشه.

اره خدا کمکمون کنه 😪😭😭😭خودم دیگه جون ندارم

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا
باهاش حرف بزن میفهمه .من وقتی خودم میرفتم دستشویی دخترم رو هم میبردم اونم مینشست رو لگنش کلی باهاش ح ...

فردا حتما روشهارو تست میکنم. خیلیییی لطف کردی ازت ممنونم.

خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.
ببخشید هی سوال پیچت میکنم. یعتی لاکتوز برای از پوشک گرفتن تجویز کرده بود یا کلا به خاطر دفع مشکلی ب ...

برای اینکه یبوست نشه دکتر گفت تا 7 ماه میتونی بدی 

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن