2777
2789
عنوان

شورت آموزشی برای نی نیا

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 98 پست
یعنی ۵ روز پی پی نکرد یا تو پوشک میکرد؟

5 روز نکرد هر دفعه گریه میکرد پوشک میخواست منم میگفتم پوشک نداریم دیگه تموم شده 

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میبرمش دستشویی پاهاشو باز میکنم رو دستام نگهش میدارم اونطوری دیگه نمی تونه مانع بشه که نیاد 

البته غذاشم چند روز سوپ بده رقیق باشه

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا
5 روز نکرد هر دفعه گریه میکرد پوشک میخواست منم میگفتم پوشک نداریم دیگه تموم شده 

یبوست نشد؟ آخه ۵ روز زیاده. بعد کوچولوت چند وقتش بود؟

من از ترس یبوست پوشک میکنم انجام بده.

خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.
یعنی ۵ روز پی پی نکرد یا تو پوشک میکرد؟

سخته ولی بهش زمان بده درست میشه .ببخشید خودت که میری دستشویی اونم با خودت ببر نشون بده بگو همه میرن دستشویی پی پی میکنن اصلا ترس نداره وقتی خودت دستشویی کردی کلی بخند خوشحالی کن .بزار بفهمه که چیز ترسناکی نیست

میبرمش دستشویی پاهاشو باز میکنم رو دستام نگهش میدارم اونطوری دیگه نمی تونه مانع بشه که نیاد  ا ...

یعنی این روش جواب داده دیگه پی پی داره میگه میرید اینکارو میکنید.

اره باید دقیق تر مینوشتم.دوباره شاید عنوان زدم.چی بزنم مفهوم باشه؟ 

تعداد استفاده ازشورت آموزشی برای بچه۵ماهه در روز

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
یبوست نشد؟ آخه ۵ روز زیاده. بعد کوچولوت چند وقتش بود؟ من از ترس یبوست پوشک میکنم انجام بده.

دکتر براش هر روز 5 سی سی لاکتولوز تجویز کرده بود نه اصلا یبوست نشد.دخترم دو سالو نیمشه

حالا واقعا بصرفه هست؟ آخه میگن پد و باید زود به زود عوض کرد من دخترمو در روز 3 تا 4 بار عوض میکنم&nb ...

پد که بسته ۲۴ تاییش قبلنا برای بعد زایمانم گفته بودن استفاده کن فک کنم حدود ۷ ۸ تومن بود ۲۴ تاییش

سخته ولی بهش زمان بده درست میشه .ببخشید خودت که میری دستشویی اونم با خودت ببر نشون بده بگو همه میرن ...

حتما عزیزم‌ لطفا اگه راهکاری داری بگو. الان جیششو گوش شیطون کر اصلا مشکلی ندارم.

امروز اینکارو کردم جواب داد دو بار بردم دفعه دوم کرد ـالبته انجیر هم بده و میوه و سوپ یا اش شکمش شل باشه نمی تونه مقاومت کنه سر پا وایستا کمرتو خم کن بچرو پاشو باز کن انگار بچه رو صندلی بشینه به شکمشم با پاهاش فشار بیار 

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا
دکتر براش هر روز 5 سی سی لاکتولوز تجویز کرده بود نه اصلا یبوست نشد.دخترم دو سالو نیمشه

ببخشید هی سوال پیچت میکنم.

یعتی لاکتوز برای از پوشک گرفتن تجویز کرده بود یا کلا به خاطر دفع مشکلی بوده.

بعد اینکه روده عادت نمیکنه؟