ببخشید که دیر جوابتونو دادم نت نداشتم.
بچه ها توی رشد و مراحلش با هم متفاوتن.
یکی زود زبون باز میکنه.
یکی زود راه میره
یکی قدش بلندتره.
شما هر چقدرم که زحمت بکشید مطمئن باشید یه بارم شده باشه بچه اتون رو فرش یا جایی غیر از دسشویی تو خونه جیش میکنه.
من خیلی مطلب درباره نحوه از پوشک گرفتن بچه ها خوندم و به این نتیجه رسیدم که باید ارتباط مغز و دستگاه ادراری بچه با هم برقرار بشه و بچه بفهمه که الان جیش داره
مطمئن باشید اعصاب ارتباطی بین مغز و دستگاه ادراری بچه تا کامل نشه اقدام شما یا دیر جواب میده یا اگرم جواب داد ناقصه.
یعنی بچه یا ادرارش رو شلوارش میکنه یا مدفوعش رو و مسلط نیست که هر دوتاش رو بگه.
شما بچه رو با دعوا و کتک کاری وادار به گفتن میکنید. و بچه رو مدام تو اضطراب دسشویی رفتن نگه میدارید. و بحاطر همین اضطراب بچه ناقص دسشویی میکنه.
پسر من ۲ سال و هفت ماهش بودو قدش هم بلند بود که از پوشک گرفتمش.
هی همه میگفتن آخخخخ هنوز پوشکش میکنی. آخخخ جیشش رو نمیگه.
آخخخ عَله و آخخخ بَله.
یه سال و نیمش که شد به بعدش چند بار تمرینش دادم ولی دیدم اصلن متوجه نمیشه که داره جیش میکنه و میگف منکه جیش نکردم.
بعد که مطالب از پوشک گرفتن بچه رو خوندم دیگه به حرف هیچکس گوش نکردم. صبر کردم تا خوب متوجه بشه که الان جیش داره و میخاد تو پوشکش جیش کنه
مثلا مواقعی که جیش داشت میرفت یه گوشه قایم میشد و خجالت میکشید که نگاش کنم.
چند روز جلوتر که بخام ببرمش دسشویی باهاش صحبت کردم که وقتی جیش داریم میریم دسشویی.
ببین من بابا پوشک نداریم😅😅😅
بچه های خاله و عمه ها خودشون میرن دسشویی و پوشک ندارن.
دیگه اوایل دوسال هفت ماهگی یه روز پوشکش رو در آوردم و بهش گفتم امروز دیگه میریم دسشویی جیش میکنی.
گفتم هر کوچولویی که دسشویی بره فرشته های مهربون براش یه هدیه میزارن پشت آینه😁😁😁
یه اسباب بازی کوچیکم جلوتر براش خریده بودم. کادو کردم گذاشتم کنار آینه.
وقتی رفت و کادوش رو دید خیلی خوشحال شد.
دوسه روز از خونه بیرون نرفتیم و مدام باهاش بازی میکردم و هی بهش یا آوری میکردم که جیش داره یا نه.
یه تشک کوچیک مشمایی هم درست کرده بودم میشوندمش روی اون.
همون روز اول جلو تی وی یادش رفت که بره دسشویی و همون یه بار رو فرش جیش کرد.
براش خوراکیهای دلخواهش رو خریدم و سی دی کارتون براش میزاشتم و مدااااااام تکرار میکردم که جیش داره یا نه.
آیه الکرسی میخوندم به سرش فوت میکردم که یادش نره جیشش رو بگه😁😁
🔔🔔🔔🔔🔔ببینید دوستان بچه ها کوچیکن و شما چندین ساااااال بزرگتر از کودکتون هستین.
بشدت با حوصله با بچه ها رفتار کنید.
اونا رو توی اضطرای نگه ندارید
🎧به حرف مردم اهمیت ندید حتی نزدیکانتون. اجازه بدید بچه کمی رشد فکری داشته باشه و بعد اقدام کنید
دعوا و کتک زدن اوضاع رو بدتر و اعصاب خودتون رو خوردتر میکنه.
به این فکر کنید که حداقل ۷۰ میلیون جمعیت کشور هیچکس با پوشک مدرسه نرفته پس به سلامتی اعصاب خودتون فکر کنید. راحت باشید و راحت زندگی کنید.
ببخشید که خیلی طولانی شد و ببخشید که خیلی جیش جیش کردم😅😅😅😅