2777
2789
عنوان

شورت آموزشی برای نی نیا

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 98 پست
نمی دونم من که دو مدل شورت اموزشی دارم اینطوری نیست شورته زخیمه که پس نده اونم تازه پی پیو پس نمیده ...

پسر منم ۳ ماه دیگه ۳ سالش تموم میشه. جیش انجام میده. اما تو دسشویی پی پی نمیکنه. حتی خودش میگه پی پی دارم میره تو دسشویی اما خودشو نگه میداره. باید پوشک کنم.

خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم فک کنم از اوناس اموزشی نیست  اموزشی اسمش روشه یعنی اموزش میده که جیش تو شلوار نکنه

اینا اموزشی نیست مدل گره اییه جدید زدن

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا

مثل پوشک میمونه قیافش😆

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
به منم بگو. من با جیش مشکل ندارم. پی پی تو دسشویی نمیکنه. خودشو نگه میداره تا پوشکش کنم.

اینکه دختر منه.من چیزایی که دوس داره رو خریدم گذاشتم دستشویی گفتم هر وقت پی پی رو توی دستشویی بکنی میدم برات.البته براش لگن خریدم 5 روز خودش رو نگه داشت روز 5 دیگه نتونست نگه داره رفت دستشویی بهش نشون دادم گفتم چیز بدی نیست خوبه خوشحالی کردم بپر بپر کردم از آون چیزایی که روست داشت رو هم براش جایزه دادم .یک ماه برنامم همین بود الان 8 روزه دیگه بدون ترس میره دستشویی خودش

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
بگو بهمون خب😦

من امروز یه کاری کردم نتیجه داد وقتی پی پی داره باسنشو میگیره و بی قراری میکنه 

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا
اینکه دختر منه.من کجایی ایی که دوس داره رو خریدم گذاشتم دستشویی گفتم هر وقت پی پی رو توی دستشویی بکن ...

یعنی ۵ روز پی پی نکرد یا تو پوشک میکرد؟

خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.
اوهوم درجه بندی داره واسه بچه که سنش بالاتر رفت استفاده شه

عزیزم شماعنوان تاپیکت رو اشتباه زدی همه فکرکردیم میخوای بچه۵ماهه روازپوشک بگیریش کلا..

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...