مامان_آقا_علی مدیر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 1084 عنوان شورت آموزشی برای نی نیا | مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 98 پست سلام اونایی که شورت آموزشی برای نی نی هاشون استفاده میکنن چندتا بوده؟ تعداد رای : 6 نظرسنجی تعداد شورت آموزشی مصرفی در روز ۱ 1 16% ۲ 2 33% ۳ 2 33% ۴ 1 16% 1397/08/13 | 02:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_آقا_علی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 1084 این نظر سنجی که گذاشتی بچه ها همه فکر کردن داری از جیش میگیری کسی این کارو نمی کنه عزیزم اره باید سن و مورد استفادمو درج میکردم.چرا اتفاقا خیلیا جدیدا به این حرکت روی آوردن.
eli_مهربان عضویت: 1389/09/17 تعداد پست: 10118 این بچه ۵ماهه فردا پس فردامیخواد سینه خیز بره۴دست وپابره پد هم میفته بیرونکه.. منم همینو میگم علاوه بر اون اردارش بیشتر میشه ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.-خدا
مامان_آقا_علی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 1084 این بچه ۵ماهه فردا پس فردامیخواد سینه خیز بره۴دست وپابره پد هم میفته بیرونکه.. تو شورت آموزشی جای مخصوص داره دور پاشم کش داره.اصن به طور معمول شورت رو بخری خودش ۵تا پد داره تو بسته اش
محمدپارساپسرگلم۹۶ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 5070 😃😃😃😃 بابا جان نمیخوام از پوشک بگیرمش.تو نت هم نگاه کنی مورد استفاده شورت رو از صفر ماه تا ۳ سال ... خب چه کاریه کهنه ببند خیلی هم محکم وامیسته باصرفه هم هست روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
eli_مهربان عضویت: 1389/09/17 تعداد پست: 10118 پوشک ارزون بخر مثل مرسی و مای بیبی اینطوری اذیت میشی کم کم متوجه میشی عزیزم ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.-خدا
daryaaaaaaaaaa عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 40114 [QUOTE=73544120]تو شورت آموزشی جای مخصوص داره دور پاشم کش داره.اصن به طور معمول شورت رو بخری خودش ۵تا پد داره تو بست ...[/QUOTE]اونا كه اسمش شورت آموزشي نيست.همون شورت گره اي هاي قديميه ازنوع پيشرفته اش.فكر كنم چهار تاشو داشته باشي خوب باشه. یه روز خوب میاد
mamanasal95 عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 3918 عزیزم شورت و مورت رو بزار کنار. بچه ات چند وقتشه؟ بگو تا برات خوب بگم من یه روزه بچه ام رو از پ ... جاااان من؟؟تو رو خدا منو راهنمایی کنین دخترم 20 ماهشه😊 به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت
محمدپارساپسرگلم۹۶ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 5070 تو شورت آموزشی جای مخصوص داره دور پاشم کش داره.اصن به طور معمول شورت رو بخری خودش ۵تا پد داره تو بست ... نبیلیم والله...🤔 روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
مامان_آقا_علی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 1084 خب چه کاریه کهنه ببند خیلی هم محکم وامیسته باصرفه هم هست شورت محکم تره اتفاقا بذار ببینم عکسشو دارم
آلا7597 عضویت: 1394/08/16 تعداد پست: 5287 عزیزم شورت و مورت رو بزار کنار. بچه ات چند وقتشه؟ بگو تا برات خوب بگم من یه روزه بچه ام رو از پ ... به منم بگو. من با جیش مشکل ندارم. پی پی تو دسشویی نمیکنه. خودشو نگه میداره تا پوشکش کنم. خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.
eli_مهربان عضویت: 1389/09/17 تعداد پست: 10118 تو شورت آموزشی جای مخصوص داره دور پاشم کش داره.اصن به طور معمول شورت رو بخری خودش ۵تا پد داره تو بست ... نمی دونم من که دو مدل شورت اموزشی دارم اینطوری نیست شورته زخیمه که پس نده اونم تازه پی پیو پس نمیده یه مدلش ترکه یکی ایرانی پد هم باهاش نداشتن ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.-خدا
eli_مهربان عضویت: 1389/09/17 تعداد پست: 10118 [QUOTE= 73544120 ]تو شورت آموزشی جای مخصوص داره دور پاشم کش داره.اصن به طور معمول شورت رو بخری خودش ... اره منم فک کنم از اوناس اموزشی نیست اموزشی اسمش روشه یعنی اموزش میده که جیش تو شلوار نکنه ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.-خدا
مامان_آقا_علی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 1084 نمی دونم من که دو مدل شورت اموزشی دارم اینطوری نیست شورته زخیمه که پس نده اونم تازه پی پیو پس نمیده ... اینا
elena1370 عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 2028 پوشک ارزون بخر مثل مرسی و مای بیبی اینطوری اذیت میشی کم کم متوجه میشی عزیزم من ببم میخرم قیمتش پایینتر از بقیه س