2777
2789
عنوان

شورت آموزشی برای نی نیا

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 98 پست
این بچه ۵ماهه فردا پس فردا‌میخواد سینه خیز بره۴دست وپابره پد هم میفته بیرون‌که..

منم همینو میگم علاوه بر اون اردارش بیشتر میشه 

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این بچه ۵ماهه فردا پس فردا‌میخواد سینه خیز بره۴دست وپابره پد هم میفته بیرون‌که..

تو شورت آموزشی جای مخصوص داره دور پاشم کش داره.اصن به طور معمول شورت رو بخری خودش ۵تا پد داره تو بسته اش

😃😃😃😃 بابا جان نمیخوام از پوشک بگیرمش.تو نت هم نگاه کنی مورد استفاده شورت رو از صفر ماه تا ۳ سال ...

خب چه کاریه کهنه ببند خیلی هم محکم وامیسته باصرفه هم هست

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...

[QUOTE=73544120]تو شورت آموزشی جای مخصوص داره دور پاشم کش داره.اصن به طور معمول شورت رو بخری خودش ۵تا پد داره تو بست ...[/QUOTE]

اونا كه اسمش شورت آموزشي نيست.همون شورت گره اي هاي قديميه ازنوع پيشرفته اش.فكر كنم چهار تاشو داشته باشي خوب باشه.

یه روز خوب میاد

عزیزم شورت و مورت رو بزار کنار. بچه ات چند وقتشه؟ بگو تا برات خوب بگم من یه روزه بچه ام رو از پ ...

جاااان من؟؟

تو رو خدا منو راهنمایی کنین دخترم 20 ماهشه😊

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   
تو شورت آموزشی جای مخصوص داره دور پاشم کش داره.اصن به طور معمول شورت رو بخری خودش ۵تا پد داره تو بست ...

نبیلیم والله...🤔

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
عزیزم شورت و مورت رو بزار کنار. بچه ات چند وقتشه؟ بگو تا برات خوب بگم من یه روزه بچه ام رو از پ ...

به منم بگو. من با جیش مشکل ندارم. پی پی تو دسشویی نمیکنه. خودشو نگه میداره تا پوشکش کنم.

خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.
تو شورت آموزشی جای مخصوص داره دور پاشم کش داره.اصن به طور معمول شورت رو بخری خودش ۵تا پد داره تو بست ...

نمی دونم من که دو مدل شورت اموزشی دارم اینطوری نیست شورته زخیمه که پس نده اونم تازه پی پیو پس نمیده یه مدلش ترکه یکی ایرانی پد هم باهاش نداشتن

-خدا
[QUOTE= 73544120 ]تو شورت آموزشی جای مخصوص داره دور پاشم کش داره.اصن به طور معمول شورت رو بخری خودش ...

اره منم فک کنم از اوناس اموزشی نیست 

اموزشی اسمش روشه یعنی اموزش میده که جیش تو شلوار نکنه

-خدا