2777
2789
عنوان

چجوری بهش بگم؟ (آقا هستم)

| مشاهده متن کامل بحث + 4835 بازدید | 170 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به قران من آدمی که صرفا دنبال دوستی و بازی کردن با احساسات مردم باشه نیستم. برام مهمه که طرفه فکر نک ...

من یه چیز بگم؟

بااون خانوم مشاور ازدواج تشریف ببرید مشاور به شما میگه که ایا به دردهم میخورید یانه 

ولی قبلش یه جوری ازش اجازه بگیرید که مادر یاخواهرتون باهاشون حرف بزنن 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
والا پسرا هفت خطن من موندم ما را سرکار گذاشتی یا از قافله اونا عقب موندی

داشتن دوست دختر و سو استفاده کردن و دل شکست هنر نیست، نه که من عرضه نداشتم نه، بلکه نخاستم به هزار ویک دلیل . یکی اش اینکه خودم خواهر دارم.

همیشه سعی میکنم مردی باشم که آرزو دارم تو زندگی خواهرم باشه

اقای عای اقا نا خانوما خودمون هم نمیدونیم چیکار کنیم میبینی که همه یه چی میگن شما توکل به خدا برو جلو 😐

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�
بنظر من اگه یه آقا بیاد و صادقانه بگه من مرد هستم و سوال کنه خیلی بهتر از اون مردهای زن نمایی هست که ...

ممنون از لطف تون، بخدا قسم من هم تو عنوان و هم تو موضوع میگم آقا هستم که کسی با حضور آقایون مشکل داره نیاد.

داشتن دوست دختر و سو استفاده کردن و دل شکست هنر نیست، نه که من عرضه نداشتم نه، بلکه نخاستم به هزار و ...

سلام اگه واقعا حرفهاتون درست باشه وحقیقت خیلی کارخوبی میکنین چون زمین گرده واینکه درمورد اون خانم اگه نظرتون بهش مثبته درحد پیامک هم کافیه بهش بگین خانم محترم من نه اهل دوستی هستم نه چیزی به ازدواج معتقدم درزمان خودش وبافردی که هم کفو خودم باشه ایا اجازه اشنایی بیشتر میدین که ببینیم ایا اخلاق وعلایقمون باهم جور درمیاد یانه من باب اشنایی یه مدت ارتباط داشته باشیم یانه وسلام 

خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه

استارتر به نظرم اگه خانوم همکارته یه کم در موردش تحقیق کن که چه جور ادمیه.البته نامحسوس.اگه فامیله ببین در موردش چیا میگن.بعدش باهاش صحبت کن.اما تلاش کن واسه اشناییت زمان بندی داشته باسی.مثلا خودت دوماه رو در نظر بگیر واسه شناخت اون خانم.و توی این مدت یه ارتباط چهارچوب دار داشته باش.وارد حرفای احساسی هم نشو.میگم زمان بندی واسه اینکه رابطه احساسی نشه.بعدش با شناختی که به دست اوردی تصمیم بگیر.

هزار تیر حادثه، کمین گرفته در کمان    ولی اگر نخواهد او، یکی رها نمی شود