2777
2789
عنوان

چجوری بهش بگم؟ (آقا هستم)

| مشاهده متن کامل بحث + 4835 بازدید | 170 پست

استارتر چند سالته اون خانم چند سالشه!؟

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قصدت اشنایی هست روزای اول بهش امید نده محبت زیاد یا پیام دادن بیش از حد  یا زیاد قرار گذاشتن...اینا باعث وابستگی میشه سعی کن بدون وابستگی زیاد صرفا جهت اشنایی بیشتر با هم صحبت کنید به خودشم همینو بگو البته نه طوری که بهش بر بخوره 

بنظر من اگه یه آقا بیاد و صادقانه بگه من مرد هستم و سوال کنه خیلی بهتر از اون مردهای زن نمایی هست که با اسم های زنونه میان تو سایت و بعداز یه مدت گندش در میاد که مرد بود....

علی اقا شما هم امیدوارم تو راهی که داری میری موفق باشی، تو تاپیک قبلی ت نظر دادم

شایدم فقط حدس و گمان خودم باشه

دیگه اگه خوشتون اومده برین بگین میخواین آشنا بشین دیگه. همچینم از مسئولیت می ترسی دیگه نون و آبشو نمیخوای بدی که در زمان آشنایی. بعدشم دخترا از این ور اونور خواستگار و اینا دارن دیگه. خودشون با این موقعیتا آشنایی دارن. مگر اینکه شما خیلی موقعیت اکازیونی هستی می ترسی طرف دیگه ولت نکنه 🙄

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد. ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود." اولدوز و کلاغها
من هنوز حسی بهش ندارم، میخام بدونم شرایط تومون بهم میخوره یا نه

اگ حسی ندارین پیشنهاد ندین بهش ...میتونین از طریق شبکه های اجتماعی ازهم شناخت پیداکنین...ولی رو درو ک بگین قضیه یکم جدی تر میشه

اگه حسی ندارین یعنی تا بحال نظرتونو جلب نکرده بهتره بیخیالش بشین

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
ببخشید من احساس میکنم شما دنبال ی نفر هستین ک هیچ مسیولیتی در قبالش نداشته باشین و هر وقت ک دلتون خا ...

نه بخدا. اگر میخاستم با دل کسی بازی کنم که اینجا سوال نمی پرسیدم

به طور نامحسوس سعي كن اخلاقش رو بشناسي  تا مواردي كه دوست داري در اخلاقش باشه بفهمي بعد باهاش نزديكتر شو ولي نه تا حدى كه احساس كنه شما بهش علاقمندى و ميخاى برى خاستكاريش 

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه