2777
2789

گلم شاهین شهر بلدم نجف اباد نمیدونم

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره قیمتاش نسبت به جاها ی دیگه خیلی بهتره 

مثلا تازگیا لباس تو خونه ای خریدی؟شماره حاجی ارزونیا نداری؟ میخام ببینم میصرفه 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
مثلا تازگیا لباس تو خونه ای خریدی؟شماره حاجی ارزونیا نداری؟ میخام ببینم میصرفه 

اره ولی شمارشو ندارم یکی از حاجی ارزونیاش  لباساش همش  فقط ۱۸ تومنیه مدلاشون خوبه بد نیست

فدات ولی شاهین شهر نمیتونم بیام ماشین نداریم 😢

😘😘😘

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!

گلم من خود اصفهان سراغ دارم

نجف آباد رو شرمنده

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
گلم من خود اصفهان سراغ دارم نجف آباد رو شرمنده

😥😥 اصفهان خودم سر اغ دارم ولی ماشین نداریم نمیتونم بیام نجف ابادا میشه با اتوبوس بیام ولی اونجا را ن بازم ممنون وقت گذاشتی ❤💖

😥😥 اصفهان خودم سر اغ دارم ولی ماشین نداریم نمیتونم بیام نجف ابادا میشه با اتوبوس بیام ولی اونجا را ...

عزیزم خواهش میکنم😍

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
اره ولی شمارشو ندارم یکی از حاجی ارزونیاش  لباساش همش  فقط ۱۸ تومنیه مدلاشون خوبه بد نیست

نمیدونی تعطیلی بازن یا نه؟چهارشنبه به بعد؟

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76