2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده به کمکتون اختیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 47 پست

طلاق چیه کاربدوداداشت کرده همونجور که فامیلای شوهر کاربدی میکنن مابه شوهرامون غر میزنیم پس وقتی خانواده ماهم کاری میکنن باید به شوهرمون حق بدیم

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ته و توی قضیه رو در بیار و عادل باش. همین 

نه اصلا اصلا رودرو نکن شوهربیچارت از خجالتش که نمیخواد توروی بابات بیفته میگه به کسی‌نگو اینجوری غرورشو لح میکنی 

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊

درکت میکنم چی میگی کاش از اول بابات با شوهرت همکار نمیشد چون دوری و دوستی ممصوصا تو کار ، چون همیشه خیلی از فامیلیا به خاطر کار و شراکت به هم میخوره روابط هم تو کار هم به زندگی خصوصی کشیده میشه ، عزیزم به حرف شوهرت گوش نده با بابات صحبت کن ببین اصل ماجرا چی بوده و از باباتم بخواه شوهرت راجع به این که پدرتو در جریان گذاشتی چیزی بروز نده

هیچوقت یکطرفه قضاوت نکن حتما با پدرت و حتی برادرت صحبت کن 

هرکس جریان رو باب میل خودش تعریف میکنه 

با پدرت که صحبت کردی بعد بگو باید با هم رودررو بشن 

درضمن بنظر خودت این ادعا شوهرت که بابات هرچی داره بخاطر منه درسته؟ یعنی پول مغازه و جنس و پروانه کسب و کارگر و بیمه و مالیات و اعتبار کاری و اینا هیچی نیست ؟ فقط کار همسرت مهمه؟

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
خداشاهد از عید من جنگ اعصاب دارن میگه اگه به باباتی نا بگی باید از من جدا شی😢

وا بگو یا غر نزن یا اگه ناراحتی رو در رو کنیم. بعد وقتی غر میزنه تو چی میگی نکنه حق رو میدی به بابات اونم از این حرصش میگیره

خب نمیذاره به بابام بگم که؛من از کجا بدونم همه حرفاش راسته؟

یواشکی از بابات اصل قضیه روبپرس نزارشوهرت بفهمه بابات میدونه اگه حق با شوهرت بود به بابات بگو باهاش حرف بزنه به بابات بگو زندگیت داره میپاشه

وا بگو یا غر نزن یا اگه ناراحتی رو در رو کنیم. بعد وقتی غر میزنه تو چی میگی نکنه حق رو میدی به بابات ...

گفتم بیا با بابام حرف بزن؛بقرآن بابام برا ما هر کار میکنه حتی ماشین خریدیم ی گوسفند بزرگ گرفت تو همه مراسما سنگ تموم میذارن

گفتم بیا با بابام حرف بزن؛بقرآن بابام برا ما هر کار میکنه حتی ماشین خریدیم ی گوسفند بزرگ گرفت تو همه ...

چی بگم آخه از طرفی تا رو در رو نشن اصل قضیه معلوم نمیشه از طرفی شاید شوهرت روش نمیشه رو در بشه چون احتمال داره حرمت ها از بین بره بعدم این ک میگه بابات هرچی داره از من دیگه زیاده رویه مگه از روز اول شوهرت بت بابات کار می‌کرده بهترین کاری ک میتونی بکنی این ک خودت سر در بیاری ماجرا چی بوده و اگه دیدی بابات مقصره از دل شوهرت در بیاری و بهش بفهمونی ک تو این وسط بی گناهی نباید ب تو غر بزنه که بهش بگو اصلا فامیلی کار کردن همیشه باعث بحث میشه

هیچوقت یکطرفه قضاوت نکن حتما با پدرت و حتی برادرت صحبت کن  هرکس جریان رو باب میل خودش تعریف می ...

نه بخدا بابام خودش هم کارمنده هم چن ساله مغازه داریم حتی مغازه خام برا خودمونه این خیلی ادعاش میشه من این وسط بدبخت شدم بخدا نمیدونم چیکار کنم روزی صدبار تکرار میکنه منم گفتم اگه تو کاریه باشی برا خودت ی کار میکنی نه برا بابام

نه بخدا بابام خودش هم کارمنده هم چن ساله مغازه داریم حتی مغازه خام برا خودمونه این خیلی ادعاش میشه م ...

باید واقعیت رو بفهمی و همسرت هم بدونه که باید با واقعیت مواجه بشه نه اینکه فقط سر شما خالی کنه 

صورت مساله رو پاک نکنید مشکل رو حل کنید وگرنه یه عمر  بدهکارش میشی 

گاهی وقتها هم مساله کلا سوتفاهم هست 

اینکه شوهرت اصرار داره با پدرت حرف نزنی منطقی نیست 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد