2777
2789
عنوان

جشن تولد دوسالگی پسرم

1698 بازدید | 24 پست

دوستان سلام کمک وراهنمایی میخام.

تولد دوسالگی پسرم اخر ابان هست میخام سه تا دوستام وهمسارشون رو دعوت کنم بچه هم دارن.

خودم شاغلم.چکار کنم یه تلود خوب بگیرم بچه ام وخود اذیت نشیم.خوش بگذره

چی درست کنم.

دسر پیش غذا بی دردسر وخوب بهم بگید.و از کی موادش رو تهیه کنم

کی تزیین انجام بدم.

ممنونم

راهنماییی کنید میخونم

اول تم تولد بخر ببین چی دوست داره کوچولوتون همونو بخر. بورک گوشت درست کن یا لازانیا ،الویه ،رولت مرغ و دو سه رنگ ژله. کیکم که مربوط به تم باشه. تنقلاتم که پاپ کورن چیپس،پاستیل و اسمارتیس.

غذاهای سرد درست کن عزیزم ک راجت باشی و نیاز ب گرم کردن نداشته باشه شب قبلش میتونی درست کنی

سالاد ماکارانی

تارت الویه

ساندویچ کالباس

و اگ میخوای یکمم سوپ

با ژله رنگین کمان یا پاناکاتا 

خیلیم عالی میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول تم تولد بخر ببین چی دوست داره کوچولوتون همونو بخر. بورک گوشت درست کن یا لازانیا ،الویه ،رولت مرغ ...

تم رو میخام زرد نارنجی لیمویی توی همین طیف رنگ بزارم.لباس هم همینطور.و هنوز نخریدم.

خب این همه غذا رو به نظرتون میتونم تنهایی درست کنم؟

غذاهای سرد درست کن عزیزم ک راجت باشی و نیاز ب گرم کردن نداشته باشه شب قبلش میتونی درست کنی سالاد ما ...

یعنی شام ساندویچ کالبس باشه.

سالاد ماکارونی رو شب قبل درست کنم بو نمیگیرهپپ؟همه مواد رو مخلوط کنم فقط سس نزنم؟

تارت چطور هست؟

پاناکوتا روز قبل؟

دسرهای اماده مغازه ای کرم کارامل چطورن؟شما خوردین خوبن؟

ببین غذاها که زیاد وقتگییر نیست ژله و الویه و رولت مرعتو میتونی از شب قبلش بزاری بورک و لازانیا هم همون روز یا بجاش اصلا از بیرون کباب بگییر خیلیم عااالی میشه😊

یعنی شام ساندویچ کالبس باشه. سالاد ماکارونی رو شب قبل درست کنم بو نمیگیرهپپ؟همه مواد رو مخلوط کنم ف ...

ساتدویج کالباس تنها ک ن..این چند مدلو باهم..

اصلا بو نمیگیره اتفاقا خوشمزه تر میشه وقتی خنک تر باشه اره سسشو نزن

و اینکه پاناکوتا خیلیی عالیه مزه بستنی و خامه میده

من و خاتوادم کلا از کرم کارامل بیرون خوشمون نیومد

احتمالا شام که کباب باشه از بیرون بگیرم.

خیلی خوبه پس الویه نزار رولت مرغ بزار که خیلیم راحت درست میشه و دسرم همون چندتا ژله چون کیک دارید نیاز نیست به دسرای دیگه

ساتدویج کالباس تنها ک ن..این چند مدلو باهم.. اصلا بو نمیگیره اتفاقا خوشمزه تر میشه وقتی خنک تر باشه ...

پس سالاد ماکارونی وپاناکوتا راحته و از روز قبل.

سالاد روسی خوبی؟که سیب زمینی و شوید داره؟

دسر راحت وشیک بهم بگین که اگر از دو روز قبل هم درست کنم خوب بمونه یا روز قبل.

چند تا سالاد چند تا دسر بزارم؟

شام که یه مدل کباب از بیرون میگیرم.مرسی که اسم کباب رو اوردین.