2777
2789
عنوان

جشن تولد دوسالگی پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1698 بازدید | 24 پست
دسری بزار که مثل کیک پرخامه نباشه میتونی موس توت فرنگی ،ژله بستنی،ژله رولی بزاری.راستی سالاد لوبیا س ...

سالاد لوبیا سفید وپیازچه.به همین اسم معروفه.توی گوگل سرچ کنم

ژله رولی خیلی بگیر نگیر داره.کارزیاد میبره.دسرراحت بگید  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سالاد لوبیا سفید وپیازچه.به همین اسم معروفه.توی گوگل سرچ کنم ژله رولی خیلی بگیر نگیر داره.کارزیاد م ...

لوبیا سفیدو یکروز بزار خیس بخوره بعد بپزش .پیازچه رو خورد کن بعد با جوانه ماش و لوبیا سفید پخته قاطی کن سسشم آبلیمو نمک و روغن زیتونه میتونی فلفل سیاهم بزنی بسیار خوشمزست. سالاد انار هم خوبه کلم قرمز خورد کن با انار زیاد قاطی کن سسشم سس سفید یه قاشق شکر و نمکه خوب مخلوط کن خیلی خوشمزست و شیک. البته بهش زیاد سس بزن. سالاد سزار هم خوبه

لوبیا سفیدو یکروز بزار خیس بخوره بعد بپزش .پیازچه رو خورد کن بعد با جوانه ماش و لوبیا سفید پخته قاطی ...

سالاد لوبیا سفید .از قبل باید درست کنم دستم بیاد.

سالاد انار و کلم

سالاد کلم سفید رستورانی چطوره که توش کشمش هست؟

سالاد لوبیا سفید .از قبل باید درست کنم دستم بیاد. سالاد انار و کلم سالاد کلم سفید رستورانی چطوره ک ...

اونم خوبه ولی سالاد انار بهتره،سالاد سیب زمینی پخته و نخود فرنگی و شویدم خوبه با سس مایونز

سالاد اندونزی  سالاد روسی سالاد ماکارونی؟ کدومش راحتتره

عمشون راحت ترن ولی اگ کباب میخوای بگیری سالادای اندونزی و روسی بهتره ب عنوان کنار غذا ..ولی اگ غذا از بیرون نداری ماکارانی بهتره ب عنوان وعده ی شام