2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از اقوام ما دوران عقد طلاق گرفت رفت پیش دکتر نامه سلامت بهش دادن برای پاک کردن اسم پسره از شناسنامه اش.

بنظرم یه عروسی سوری بگیرید و طلاق.

البته خیلی ها هم ترک میکنن شاید داماد شما هم تونست

دوستانی که میگن برای اینکه اسمش از شناسنامه پاک بشه حتما معاینه میکنن برای اثبات باکرگی اصلا اینطور نیس منو معاینه نکردن اسمشم از شناسنامم پاک کردن الانم ازدواج کردم و یه بچه دارم 

یکی از اقوام ما دوران عقد طلاق گرفت رفت پیش دکتر نامه سلامت بهش دادن برای پاک کردن اسم پسره از شناسن ...

نه عزیزم طفلک خواهرم ازهمون اوایل عقدفهمیده یعنی پسره خودش بهش گفته چندباری گل مصرف کردم خواهرمم ساده   گفته درست میشه تااینکه این اواخر سرکارهم مشکوک بوده ازش تست اعتیادخواستن وچندباری هم پیش خواهرم توهم زده

بنظرم پدرت الان متوجه بشه بهتره 

اگر دفعه بعد بخواد خواهرت ازدواج کنه که نمیتونین به همسرآینده دروغ بگین اونموقع پدرت هم بالاخره متوجه میشه 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
یعنی امکان نداره معاینه نکنن؟

عزیزم من جاریم طلاق گرفته بود ولی خب داماد  بعد از طلاق گفته بود که من کارمو تو همون دوران عقد کرده بودم میگفتن خود دختر اگه بگه دوشیزه هست همون دیگخ اسم شوهرشم ننوشته بودن 

. البته من فقط شنیدم  

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........
پزشکی قانونی هر‌نوع ترمیمی رو متوجه میشه. راهنمایی غلط نکنید لطفن. ترمیم یه جور کلاه برداریه. ایشون ...

عزیزم اگر خیلی حیاتیه سر کسی کلاه نمیزاره!!من خودم باشم این کارو نمیکنم اما بعضی خانواده ها نمیتونند هضم کنند خدای نکرده اتفاقی میفته صددرصد همسر شرعی بوده ترمیم با ایزر هیچکس نمیتونه بفهمه عزیزم  تو نت نوشته 

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
دوستانی که میگن برای اینکه اسمش از شناسنامه پاک بشه حتما معاینه میکنن برای اثبات باکرگی اصلا اینطور ...

منم گفتم باکره ام اما گفتن حتما باید پزشکی قانونی برم

حتی نامه دکتر زنان رو هم قبول نداشتن

زندگیمو جوری که دوست دارم میسازم

من تجربه کاملشو دارم.سر خودم اومد قبل عروسی درخاست طلاق دادم مهریه ام نخاستم ولی منو فرستادن پزشک قانونی اونجام فرستادن پیش متخصص زنان یه نامه مهرموم دادن رفتم پزشک قانونی نامه نوشت به دادگاه که این سالمه .بیشتر به این خاطر این کارو میکنن واسه عده که ببینن حامله هست یانه.نه بخاطر مهریه که دست خودت که بگیری یا نه اگه دختر  باشی نصف و اگه زن که کامل میتونی بگیری مهریه

دوشیزه بودن فقط با نامه پزشکی قانونی صادر میشه 

چون هم مساله حقوقی داره هم مالی 

هم اینکه برای ازدواج آینده باید وضعیت ایشون مشخص باشه 

ا

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
نه عزیزم طفلک خواهرم ازهمون اوایل عقدفهمیده یعنی پسره خودش بهش گفته چندباری گل مصرف کردم خواهرمم ساد ...

ویییییی توهم.

بهتره یه عروسی سوری بگیرید . تا دهن مردم هم بسته بشه.

من یه بار به یکیشون گفتم شما حلال خدارو حروم و حرومشو حلال میدونید ، اینا زنوشوهرن و به هم حلالن واسه هرکاری 

عزیزم اگر خیلی حیاتیه سر کسی کلاه نمیزاره!!من خودم باشم این کارو نمیکنم اما بعضی خانواده ها نمیتونند ...

ماترکیم وترک ها خیلی تعصبی هستن پدرم آدم مظلومو آرومیه ولی خب هرچی باشه بحث آبرووناموس درمیون میدونم اگه بفهمه هضمش نمیکنه هزینه ی ترمیم بالیزر چقدره؟