2777
2789
عزیزم اگر خیلی حیاتیه سر کسی کلاه نمیزاره!!من خودم باشم این کارو نمیکنم اما بعضی خانواده ها نمیتونند ...

پزشکی قانونی دکترای کار کشته ای داره سرشون کلاه نمیره. به حرفای نتی که همش تبلیغه اعتماد نکنید. به نظر من دلیلی نداره ادم یه رابطه کاملن قانونی رو مخفی کنه یا خجالت بکشه. رابطه تو عقد کاملن اشتباهه بخاطر همین مکافاتاش ولی دیگه وقتی اتفاق افتاد افتاده. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربه کاملشو دارم.سر خودم اومد قبل عروسی درخاست طلاق دادم مهریه ام نخاستم ولی منو فرستادن پزشک قا ...

رو عده هم اثر داره عزیزم. اگه دختر باشی بلافاصله بعد طلاق میتونی حتی همون روزم ازدواج کنی

ماترکیم وترک ها خیلی تعصبی هستن پدرم آدم مظلومو آرومیه ولی خب هرچی باشه بحث آبرووناموس درمیون میدونم ...

گلم اولا من پیشنهاد نمیکنم دروغ بگی چون صداقت بهتره ولی من خانواده متعصب دیدم گفتم شاید شما از این دسته باشین من فقط تو نت وچند تبلیغات دیدم که لیزر خیلی خوبه ولی بازم شما بیشتر تحقیق کن چون من نمتونم اطمینان صددرصد برن احتمالا تو شهر خودتون هست میتونید بپرسید این فقط یه راه حله اگر دیدین واقعا موثره انجامش بدین

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
پزشکی قانونی دکترای کار کشته ای داره سرشون کلاه نمیره. به حرفای نتی که همش تبلیغه اعتماد نکنید. به ن ...

حرف شما درسته گلم ولی یعضی خانواده بی نهایت تعصبی هستند اگر بفهمند اصلا نمیزارن طلاق بگیری یا ممکنه بلایی سرخودشون بیارن یا داماد خانواده من نمونه هاشو دیدم به خاطر همین میگم همیشه باید جلوی شر رو گرفتم من خودم اگر باشم مشکلی ندارم میگم نهایتش چند روز خانواده کم محلم میکنند ولی اسیبی نمی رسونند یا خدای نکرده سکته از استرس و تاراحتی نمیکنند

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇