2777
2789
یعنی امکان نداره معاینه نکنن؟

نه اصلا فك نميكنم معاينه نكنن چون باكره نباشه اسم شوهرش تو شناسنامه ميمونه حالا مهريه هم تعلق ميگيره بهش ديگ

اگه باكره باشه اسمش پاك ميشه از شناسنامه براي ههمين فك ميكنم معاينه ميكنن

فکر کنم تو شناسنامه هم اسمش میمونه نمی تونه عوضش کنه.فکر می کنم مطمین نیستم

شناسنامه رو میشه درست کرد کاری نداره زیاد دیدم رفتن شناسنامشنوعوض کردن

خدایا شکرت برای هزارو یک دلیل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم تو شناسنامه هم اسمش میمونه نمی تونه عوضش کنه.فکر می کنم مطمین نیستم

اگه دختر باشه اره ولی نباشه پاک نمیشه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

بله حتما میفرستن پزشک قانونی.زن داداشم موقع طلاق دادگاه اجباراً بهش نامه داد بره پزشکی قانونی.خودش گفته بود که دخترم و اصلاً هم شکی ندارم اما قاضی دستور داد بره

برای معاینه میفرستن. ولی زوری معاینه نمیکنن . اگه نخواد همکاری کنه مینیوسن همکاری نکرد. از خودشونم میپرسن رابطه داشتن یا نه. از من پرسیدن. معاینه هم رفتم چون میخواستم اسمش از شناسنامه ام پاک شه

دو حالت داره

حالت اول دختر بخواد اسم پسرو از شناسنامه خارج کنه که اینجا باید بره پزشکی قانونی تا نامه دوشیزگی بهش بدن.خب اینجا مشخص میشه دختر نیست

حالت دوم هم وقتی هست که دختر و پسر بگن که دختر خانوم باکره نیست.اینجا اسم پسر از شناسنامه خارج نمیشه و خب اینجوری اگه دوباره بخواد بعدا ازدواج کنه مشخصه قبلا با شوهرش بوده

من در این حد اطلاع دارم عزیزم.زمان من که سه سال پیش جدا شدم قانون این جوری بود الان شاید تغییر کرده باشه.بهتره با یه وکیل مشورت کنین

زندگیمو جوری که دوست دارم میسازم

برای دادگاه فرق میکنه باکره باشه یا نه 

چون اگه نباشه باید آزمایش عدم بارداری بده 

اگه باکره باشه با تایید پزشکی قانونی ، بعد نامه میدن به ثبت احوال که شناسنامه تغییر کنه 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

اتفاقا اصلا نترسین از پدرتون خب شوهرش بوده اتفاقیه که افتاده بعد معاینه پزشک قانونی کل مهریه بهش تعلق میگیره اما نمیدونم خونوادتون رو درجریان میذارن یا فقط خود خواهرت میره تموم

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

توافقی بدون مهریه جدا بشه میتونه پردشو‌با لیزر ترمیم کنه بدون اینکه حتی پزشکی قاونی بفهمه هزینش بالاست ولی میتونه به عنوان مهریع از نامزدش بگیره حداقل جلوی پدر ابرو ریزی نشه اگر خیلی حیاتیه

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
توافقی بدون مهریه جدا بشه میتونه پردشو‌با لیزر ترمیم کنه بدون اینکه حتی پزشکی قاونی بفهمه هزینش بالا ...

پزشکی قانونی هر‌نوع ترمیمی رو متوجه میشه. راهنمایی غلط نکنید لطفن. ترمیم یه جور کلاه برداریه. ایشون ازدواج کرده رابطه نا مشروع که نبوده