2777
2789
عنوان

فروش کلیه وسایل

| مشاهده متن کامل بحث + 62 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صندلی ماشین جداست یا همون کریر قابلیت را داره؟ کالسکه چقدر استفاده شده؟ سماور گازی نداری؟ اجاق گاز و ماشین لباسشویی هم میفروشی؟ چون یک بنده خدایی توی شهرستان بهم سپرده که وسعش به خریدن نو نیست و به هر دست دومی هم نمیتونه اعتماد کنه.
صندلی ماشین ٢٠٠ هزار تومان روروءک ١٠٠ هزار تومان کالسکه وکریر همراه بیس ٤٠٠هزارتومان تخت پارک موزیکال ویبره دار جای تعویض آویز عروسک مارک چیکو ٥٠٠ هزار تومان تاب که من به عنوان صندلی غذا هم ازش استفاده میکردم ١٥٠ هزار تومان تشک بازی ٨٠ هزارتومان یک کریر تک هم مارک ایون فلو هست که اون هم ١٠٠ هزار تومان اگر هم کسی همه رو با هم بخواد یک میلیون صد هزار تومان هم میدم