2777
2789
عنوان

شاید بعضی ها داستان زندگی منو خونده بودن بیاین خیلی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 50 پست
امشب از خدا طلب مرگ دارم ولی نمیخواد جونمو بگیره چرا خب

بچسب به کسی که دوست داره .اونی که میخواد بره امروزم به زور نگهش داری فردا بهت خیانت می‌کنه و می‌ره. بزار بره به درک و تو دل بکن ازش.اینطوری داره باهات می‌کنه دل به چیش بستی دیگه....

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من همه زندگیم همه ادمای دورو برم رو زیر پا گذاشتم به خدا خودش امد من رفته بودم با پسر عموم ازمایش خو ...

عزیز حق داری

ولی حالت خوب میشه کم کم

اما خدا خواست بفهمی باچه نری میخاستی بری زیرسقف

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

چرا ب پاش افتادی شما؟؟؟؟ چندسالته گلم عقد ک نکردی؟؟؟چرا ابروت بره امیدت ناامید شه خداتم شکر کن باهمچین ادم بی مسئولیتی نرفتی زیر سقف خدا خیلی دوست داشته تنها کار شکره و بشینی ببینی چ میاد پیش گلم ناراحتی نداره ب قران مجید باید خوشحال باشی.میدونی اگ میرفتی زیر سقف بعد ی مشکل پیش میومد انقد زود تنهات میذاشت باید بیشتر غصه میخوردی؟؟؟؟

عزیزم من جدا شدم با پسری آشنا شدم حدودا سه ساله باهمیم 

این اواخر خانوادش بهم بی احترامی کردن کلا خود پسره رو گذاشتم کنار چون عکس العملی نشون نمیداد 

برای خودت ارزش قایل شو تا برات ارزش قایل بشن

من داستان زندگیت رو نمیدونم کلا درجریان نیستم اما درمورد تاپیکت التماسش کنی ازدستش میدی زیاد نرو سراغش خودش برمیگرده دوباره میخوادت

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
امشب از خدا طلب مرگ دارم ولی نمیخواد جونمو بگیره چرا خب

بی محلی کن بش بعضیا یابی محلی خوب میشن آرزوی مرگ هم نکن بهترین آینده روبراخودت بساز مردم با دوتا بچه طلاق میگیرن عین خیالشونم نی اونوقت شما....

نمیشه پسر عموتو برگردونی؟

چجوری برگردونم چجوری اخه همه زندگیم گذاشتم زیر پا گفتم یا این یا خودم میکشم اونو نمیخوام به پسر عموم گفتم نمیخوامت اینو میخوام

یکم غرور داشته باش رفت ک رفت ب درک اونی ک قراره بره همون بهتر ک بره لیاقت تورو نداشت عزیزم اعتماد به نفس داشته باش 

خدا💚 بزرگ ترین ترین ثروت انسانه و این ثروت قابل قیاس با هیچ خوشبختی دنیوی نیست.