2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصن نميشه

وا😟

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
ديپلم انساني فقط ميتونه انساني بده  بايد از اول تجربي بخوني

ن قانونش عوض شده ...یکی.از دوستام دیپلم ریاضی داره ولی چن ماهه کلاس خصوصی میره قراره کنکور تجربی بده

حالا من ک نمیتونم 15 تومن بدم کلاس خصوصی میشه خودم تو خونه بخونم ?? تو این چن ماهی که مونده تا کنکور

ن قانونش عوض شده ...یکی.از دوستام دیپلم ریاضی داره ولی چن ماهه کلاس خصوصی میره قراره کنکور تجربی بده ...

الان رفتم ديدم ميشه🤨

اگ رشته هاي تاپشو بخواي مطمئنا امسال نميشه 

بايد بخوني تا سال ديگ

هـاوا باس نـا جاوان ماردانا ساردِ🥶🥶
الان رفتم ديدم ميشه🤨 اگ رشته هاي تاپشو بخواي مطمئنا امسال نميشه  بايد بخوني تا سال ديگ

اره من خودم پرستاری دوس دارم...امسال ک نمیرسم خوب همرو بخونم باید سال بعد کنکور بدم...تو نمیدونی برا پرستاری روزانه تا چه رتبه ای قبوله?

اره من خودم پرستاری دوس دارم...امسال ک نمیرسم خوب همرو بخونم باید سال بعد کنکور بدم...تو نمیدونی برا ...

من نميدونم 

ي تاپيك بزن پرستارارو صدا كن 

كمكت ميكنن

هـاوا باس نـا جاوان ماردانا ساردِ🥶🥶