2777
2789
عنوان

نحوه ی ابراز علاقه یک خانم چطوریه؟؟ (آقا هستم).

| مشاهده متن کامل بحث + 6410 بازدید | 265 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی می فرمایید. خیلی خیلی با سیاسته، تمام جیک و پوک من را غیر مستقیم از زبون من در آورد. پس دیگه کلا ...

بله بهترین کار ممکن میکنید . همسرم وقتی متوجه شد که تو خونه خودمون بودیم😄😄😄 اینم ی نوع همسر یابی هی دورش چرخیدم تا همسرم دورم چرخید  و این دوره چرخی ادامه داشت تا ی جا وایستادیم تا امضا کنیم 

وحشتناک زرنگه، تمام جیک و پوک من را غیر مستقیم از زبون من در آورد. پس دیگه کلا بپرو نمش؟

من نظرمو گفتم از پروندن حرف نزدم عقل ک دارین باهاش تصمیم بگیرین😁

نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو
از پسرای این دوره زمونه بعیده که بلد نباشن و ندونن که دختر ازشون خوشش اومده یا نه منظورم به شخص شما ...

من خیلی خیلی ساده ام، ولی از وقتی اینجا عضو شدم خیلی خیلی چیزها یاد گرفتم.

خانم ها عین اثر انگشت می مونن. انگشت با انگشت فرق داره . خانم با خانم. من خانم هایی رو میشناسم که ...

اره بخدا، یکی بود اینقدر عشوه و ناز میکرد که طرفش بری و آمار میداد اما همین که دوست رفت جلو حسابی ضایع اش کرد. نمی دوتم ایمکار چه لذتی داره

نمی دونم ولی خیلی خیلی با سیاسته، از من پرسید ورودی چند بودین دانشگاه، بعدا فهمیدم میخاسته سن من را ...

آره من ک دخترم میترسم از آدمها موذی  چ برسه به شما   

یادبگیریم باهم باشیمبدون تصاحب یکدیگر،همنوا باشیمبدون تصرف اندیشه یکدیگر،همراه باشیمبدون خدشه دار کردن راه یکدیگر،همکار باشیمبدون دخالت در کار یکدیگر،همدل باشیمبدون راهیابی به راز یکدیگر،همنشین باشیمبدون تجاوز به مرزهای یکدیگر
من خیلی خیلی ساده ام، ولی از وقتی اینجا عضو شدم خیلی خیلی چیزها یاد گرفتم.

واقعا ینی انقدر تاثیر داره تاپیکای اینجا؟چیا یاد گرفتین😐

فکر نکن همیشه عقلت حرف اولو میزنه گاهی باید به صدای دل گوش کرد 😍