2777
2789

لطفا اگه تجربه ای دارید یا نظر و پیشنهادی دارید که قابل استفاده برای دیگران باشد بفرمایید؟؟؟ از درآمد ماهیانه اون شغل و ساعت کار و هزینه شروع  اون کار هم بگویید ممنون شما هستم؟؟؟

بگویید از کی شروع به اون کار کردید و چند سالتون بود و آیا کسی هم بهتون کمک کرد؟؟؟

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.

شوهر پولدار و دست ودلباز☺️

هنوز شروع نکردم چون پیداش نکردم 

ساعت کاریشم تمام طول روز مخصوصا شب😑

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم همه چی که باهم نمیشه نمیشه هم خونه دار بود هم شغل پردرامد داشت چون درامد خوب نیازمند صرف زمان زیاد و کار حرفه ای برای مثال میگم مطمینا درامد کسی که خیاطی تو مزون داره با کسی که تو خونه ش با بچه داره خیاطی میکنه وقتش حیلی کمتره فرق داره  و تازه باید شانس بیاره مشتری بهش معرفی بشه - خیلی از مشاغل هم که باید حذف کنی 

بنظرم باید تو این دور زمونه دنبال کارهایی بود که اینترنت و کامپیوتر انجام داد.چون همه کارها داره نرم افزاری میشه.چند سال دیگه جای خود ما هم ربات ها کار میکنند خخخخ

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.

سلام بعنوان کسی که چند ساله کار فری لنسر مثل سایت های کلیکی انجام میده بهت پیشنهاد میکنم که در کنار شغلت یا تو بیکاریای خونه داری انجام بدیی فقط اگه خواستی شروع کنی باید:

1- توقع عجیب غریب نداشته باشی چون داری کار بدون سرمایه شروع میکنی ایشالا بعد میتونی از سرمایه ی که درمیاری یا عضو گیری درآمدتو روز به روز بالا ببری

2-کلا سایت های خارجی رو پیشنهاد میکنم چون درامدش به دلاره ارزش داره 

3-بدون استراتژی فایده نداره اگه دوست داشتین من یه سایت دارم که چون آشناها هی سوال میکردن صفر تا صدشو منطقی و اسون آموزش دادم سایت هایی که خودم عضوم و پرداخت دارن هم معرفی کردم و نحوه برداشتم گفتم

اسم سایتWww.goldsiteclick.ir

4-نظم ،ممارست و صبر میخواد اگه داشته باشی زود پیشرفت میکنی حتی تا چند صد دلارم میشه از یه سایت برداشت زد(انجام دادم و دیدم که میگم)

ایشالا اگه کسی انجام دلد و پیشرفت داشت پیام بده و خوشحالمون کنه

من از زمان داشنجویی شروع کردم اول بدون انگیزع و استراتبی بعد که یاد گرفتم اوضاع خوب شد درامدش بسته به تلاشته یه کاریم هست که میلیونها کاربر ایرانی و خارجی دارن انجام میدن و منطقی و خوبه