2777
2789

من ۳۷ سالمه خب نه خوشگلم نه عشقی دارم نه پولی 

یا تو خیالم زندگی مورد علاقه مو دارم یا خیال پردازی میکنم یهویی یکی از غیب میاد یا یهویی خزانه غیب باز میشه زندگیم معجزه وار  میشه اونی که تو رویاهام

نمیدونم کی سرم از این خیالات پاک شه 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اذر 19 سالم میشه 

توی دنیای خیالیم توی مدرسه علوم و فنون هاگوارتز درس میخونم 

یک فانتزی دیگه هم دارم که من یک الفم از سرزمین میانه میدونم میخندید الان خخخ

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

من هنوز منتظر نامه ام هستم

اوپرا خیلی خوبی تووو یعنی عاشقتم کاش پیش هم بودیم با هم فیلمای فانتزی میدیدیم

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

به نظرت خوبه یا بد من خودم بهم آرامش میده قبل خواب اول میرم به دنیای خیال بعد دیگه به خواب میرم

برای من خیال پردازی قبل خواب خیلی مهمه 

منو خلاق و پر امید نگه می‌داره و حتی باعث تلاش بیشتر میشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اوپرا خیلی خوبی تووو یعنی عاشقتم کاش پیش هم بودیم با هم فیلمای فانتزی میدیدیم

وای من عاشق دنیای جادو هستم

جدیدا ویچر رو دیدم 

اصلا این دنیا جادو رو کم داره

وای من عاشق دنیای جادو هستمجدیدا ویچر رو دیدم اصلا این دنیا جادو رو کم داره

منم همینطور عاشق چیزای فانتزی تخیلیم بابام هم همینطوره همیشه باهام میبینه

مامانم اصلااا نمیبینه فقط سریال تاریخی یا عاشقانه میبینه از فانتزی خوشش نمیاد

اگر الیس در سرزمین مرزی و استرنجر تینگز رو ندیدی ببین

منم همینطور عاشق چیزای فانتزی تخیلیم بابام هم همینطوره همیشه باهام میبینهمامانم اصلااا نمیبینه فقط س ...

دیدم 

جدیدا معتاد انیمه و مانهوا شدم

با ۴۴ سال سن ایسه کای میبینم 😂😂😂😂

دنیایی که اژدها و دورف و الف نداره باب میل من نیست

تازه اعتراف میکنم گوش الف خریدم😀

دیدم جدیدا معتاد انیمه و مانهوا شدمبا ۴۴ سال سن ایسه کای میبینم 😂😂😂😂دنیایی که اژدها و دورف و الف ...

منم انیمه زیاد دیدم کلا سلیقه ت توی فیلم و سریال خیلی شبیه منه

عع منم کلی اکسسوری و وسیله از دنیای هری پاتر دارم گردنبند زمانبرگردان لاکت اسلیترین چوبدستی دامبلدور و هری جاکلیدی و...

میخواستم از سرزمین میانه هم بگیرم مامانم گفت پول نمیدم برای اینا حالا سنشم بالا نیست فقط سه سال از شما بزرگتره ولی کلا به دنیای فانتزی علاقه نداره فقط عاشقانه جنایی یا تاریخی میبینه

منم انیمه زیاد دیدم کلا سلیقه ت توی فیلم و سریال خیلی شبیه منهعع منم کلی اکسسوری و وسیله از دنیای هر ...

همینکه به چیزی علاقه دارن خوبه

مامانای نی نی سایتی کلا منفعل هستن و به هیچی علاقه ندارن

منم یه زمانی اکشن فیگور کل هاگواترز رو داشتم