2777
2789
عنوان

خانمای معتقد به حلال وحرام

442 بازدید | 37 پست

یه بنده خدایی که معلوم نیست کارش چیه و معتاد هم هست اومد خونه مادرم باخودش میوه اورد 

من باردارم امروزیکم از اناره خوردم بعد یادم افتاد اون اورده ومعلوم نیست با چه پولی خریده حالا چیکار کنم چیزی مثل رد مظالم هست پرداخت کنم ؟

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

وااه !!بخور نوش جونت حساس نشو😃

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

نمیدونستی 

دلتو بد نكن 

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حلال و حرام میگه تجسس حرامه و باید نیت رو بر پاک بودن مال طرف بذاری. 

من به حلال حرام توی لقمه خیلی معتقدم و اگر من بودم میوه رو  میخوردم و شیطون رو هم لعنت میکردم 😙😙😑

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

تو وقتی مطمئن نیستی پولش رو از چه راهی درمیاره نیاید توش شک کنی

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

اصلا نیازی به این کار نیست

زمانی واجبه اینکار که شما مطمئن باشید از مال حروم خریده شده اما شما چون نمیدونید لزومی به این کار نیست

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 

زماني رد مظالم ميكنيم كه مطمئن باشيم اون مال مشكل داره يعني شما با چشماي خودت ديدي طرف دزده😐

تهمت زدن و گناه شستن هم يه نوع گناهه خودش اونم به گردن خودته

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦

عزیزم‌تو که نمیدونی پولس از کجاست؟؟ از کجا میدونی حروم؟؟ معتاد بودنش هم دلیل نمیشه. بازم میخوای از مراجع بپرس

کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....