2777
2789
عنوان

راسته که تو قم همه خانوما باید چادر بپوشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6127 بازدید | 108 پست

دراستش من یدفعه جلو ماشین نشسته بودم در ماشین هم باز و پاهام رو بیرون گذاشته بودم یه تیپ ساده فقط مانتویی بودم و موهام کمی در بود چنان نگاه میکردن فک میکردی زن لخت دیدن .

خدا جوووووونم مرسی بابت همه مهربونیات  

عزیزم من چند ساله اومدم قم 

حجاب اغلب خانوما چادره ولی میتونی مانتو بلند و پوشیده با روسری هم بپوشی

من شبا برای پیاده روی با مانتو و میرم 

البته شهرکمون خیلی خلوته 

بهرحال خوبه که نزدیک به شرایط محیطت باشی 

اونجوری خیلی جلب توجه میشه و خودت بیشتر اذیت میشی. 

پیشاپیش بهت خوشامد میگم به شهر خانوم کریمه اهل بیت 

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا یه جوری بعضی ها میگن انگار درباره گینه بیسائو حرف میزنن

قم تا حالا نرفتید

اجبار تو پوشیدن چادر ندارن بندگان خدا

به خاطر فضای مذهبی شهرتیپ های مثل شما یا دیده نمیشه یا کمتر دیده میشه

مثل مشهد همه جور تیپی توش هست

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑

من یه بار رفته بودم قم هنوز وارد شهرش نشده بودیم یه قسمتی هست اتوبوسا پیاده میکنن وایساده بودیم سوار تاکسی شیم

من یه کمی موهام بیرون بود یه خانومه اومد گفت موهاتو بکن تو و فلان و اینا گفتم نمیخوام 

گیر داده بود باید بکنی تو موهاتو من مسئولم باید امر به معروف کنم ما هم زود ماشین گرفتیم صحنه رو ترک کردیم🤣

پرنسس نازم😍                                                       چی از خاک این دنیا میخوام وقتی که تو رو دارم😍❤❤ 

سلام من خودم قم هستم فعلا عزیزم

بله اینجا تقریبا همه چادری هستن مانتویی هم هست اما خیللللی کم اونم مانتویی ساده

ولی مانتو جلوباز و موی بیرون خیلللللی تابلو هست اینجا و اصلا یه جوری نگاه میکنن و اغلللب تذکر میدن اینقدر که اعصابت خرد میشه ترجیح میدی چادر سر کنی یا اصلا از خونه بیرون نیای

توی همه پارک ها سینماها رستوران ها هم همین وضعه یعنی اولین چیزی که به محض ورود نظرتو جلب میکنه یه تابلو هست که روش نوشته 

خانوم ها رعایت حجاب اسلامی را بفرمایید

یا

چادر حجاب برتر

یا

ورود غیر محجبه ها ممنوع

حرم و مکان های مذهبی هم بدون چادر اصللللا اجازه نداری بری و حتی اگه یه رژ لب ساده هم داشته باشی باید پاک کنی یعنی دستمال همونجا بهت میده

خلاصه اینکه حرم و مکان های مذهبی چادر اجباری است

و بقیه جاها هم جو طوریه که فوقش همون دفعه اول بتونی بدون چادر بری و فکر مانتو جلوباز و اینا رو هم نکن  

چون در اینجا در حکم لخت بودنه

ببخشید طولانی شد  

اینا چیه از خودتون در میارید 😐 

من قم زندگی میکنم تا دلت بخواد مانتویی هست ، مانتو جلو باز و موی بیرون و همه جوره ... هیچکسم گیر نمیده

خواهر خود من مانتو جلو باز میپوشه موهاشم باد میده ولی تا حالا یه بارم بهش گیر ندادن یه عده فقط الکی یه چیزی از خودشون میگن و شایعه  درست میکنن و میرن ! ولی نمیفهمن با این چرت و پرتا ، جَو رو برای ماها که تو قم زندگی میکنیم سنگین میکنن و میترسیم بگیم قم هستیم و تو ذهنشون مزخرفاتی که فقط شنیدن رو ،بهمون نسبت بدن!

قم چند سالیه دیگه هیچ فرقی با شهرای دیگه نداره و همه جور تیپ و عقیده ای توش پیدا میشه ...

طرف نهایتش از کمربندی قم رد شده بعد میاد در مورد شرایط قم نظر میده ، بابا صد متر از حرم فاصله بگیرید یه دور تو محله های بالاشهر بزنید بعد فتوا صادر کنید ...

سلام. منو بعد سالها دوباره وارد نی نی سایت کردید 

همه میذونن من قم زندگی میکنم 

این جا مثل بقیه شهرها تو ایم سالها شاهد تحولاتی بوده حالا خوشبختانه یا متاسفانه همه جور پوششی توش هست و زندگی میکنن 

جای تاسف داره برای اون عزیزانی که فقط با یک بار قم اومدن و رد شدن اینجوری وجه یک شهر و ادماش رو خراب میکنن 

چند شب پیش مطب دکتر دانشمند بودم 

فقط من چادری بودم اونجا هر مدل مانتویی هم بخوایی اومده بود. جلوباز جلو بسته. تنگ گشاد کوتاه بلند با آرایش بی آرایش خز. شیک .......

مهم حیا و نجابتشون بود. مهم این بود با وجود حتی مانتو جلو باز و آرایش چنان سنگین رنگین رفتار میکردن  که تو کمتر شهری و مانتویی تو شهرهای مختلف دیدم 

دوست عزیز که میخوای همشهری ما بشی  هر جور دوست داری بگرد 

مهم اینه که خود باور داشته باشی یه زن چجوری باید نجیب ماخوذ به حیا باشه 

حرمت جاهای مذهبی رو هم کامل نگه داره 

گروه اطلاعات قم با بیش از 350تا خانم قمی از هر تیپ و ظاهری کنار هم سالهاست دارن گپ میزنن

09304674153

شماره تلگرامم دوست داشتی بیا پیشمون 

اونجا راحت تر کمکت میکنیم 

دوست عزیز 

سلام. منو بعد سالها دوباره وارد نی نی سایت کردید 

همه میذونن من قم زندگی میکنم 

این جا مثل بقیه شهرها تو ایم سالها شاهد تحولاتی بوده حالا خوشبختانه یا متاسفانه همه جور پوششی توش هست و زندگی میکنن 

جای تاسف داره برای اون عزیزانی که فقط با یک بار قم اومدن و رد شدن اینجوری وجه یک شهر و ادماش رو خراب میکنن 

چند شب پیش مطب دکتر دانشمند بودم 

فقط من چادری بودم اونجا هر مدل مانتویی هم بخوایی اومده بود. جلوباز جلو بسته. تنگ گشاد کوتاه بلند با آرایش بی آرایش خز. شیک .......

مهم حیا و نجابتشون بود. مهم این بود با وجود حتی مانتو جلو باز و آرایش چنان سنگین رنگین رفتار میکردن  که تو کمتر شهری و مانتویی تو شهرهای مختلف دیدم 

دوست عزیز که میخوای همشهری ما بشی  هر جور دوست داری بگرد 

مهم اینه که خود باور داشته باشی یه زن چجوری باید نجیب ماخوذ به حیا باشه 

حرمت جاهای مذهبی رو هم کامل نگه داره 

گروه اطلاعات قم با بیش از 350تا خانم قمی از هر تیپ و ظاهری کنار هم سالهاست دارن گپ میزنن

09304674153

شماره تل گرام م دوست داشتی بیا پیشمون 

اونجا راحت تر کمکت میکنیم 

دوست عزیز 

سلام. منو بعد سالها دوباره وارد نی نی سایت کردید  همه میذونن من قم زندگی میکنم  این جا م ...

ممنون عزیزم خیالمو راحت کردی😘 در مورد این که کجا اجاره کنم که محل امنی باشه و کرایه هاش نهایت 15 رهن و پونصد اجاره باشه متراژ ش تا هشتاد مترم باشه طوری نیست ولی نوساز باشه ممنون😍