2777
2789
عنوان

راسته که تو قم همه خانوما باید چادر بپوشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6131 بازدید | 108 پست
ممنون عزیزم خیالمو راحت کردی😘 در مورد این که کجا اجاره کنم که محل امنی باشه و کرایه هاش نهایت 15 ره ...

با این پول کم فقط پردیسان می تونید اونم نه جای خیلی خوبش 

پردیسان یه منطقه تازه ساز نسبتا البته  

مسکن مهرش از همه جا تازه ساز تره 

من خودمم همونجام اما قسمت شهرش 

تل من پیام بدی شماره چند تا املاکی رو بهت میدم  همین جا پیدا کنی 

ممنون عزیزم خیالمو راحت کردی😘 در مورد این که کجا اجاره کنم که محل امنی باشه و کرایه هاش نهایت 15 ره ...

پردیسان .سایت دیوار رو نگاه کنید حتما خیلی زیاد هست این جور شرایط و این که مانتوی  تو پردیسان   زیاد زیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا چیه از خودتون در میارید 😐  من قم زندگی میکنم تا دلت بخواد مانتویی هست ، مانتو جلو باز و ...

اتفاقا من خیلی میام قم اونجا فامیل داریم

از قضا خونشون بالاشهرتون هم هست زنبیل آباده دقیقا همینجوریه که‌ گفتم

تو ماشین بدون چادر و با ارایش ناجور و اینا هم دیدم ولی کسی رو ندیدم تا حالا اینجوری تو خیابون راه بره

پرنسس نازم😍                                                       چی از خاک این دنیا میخوام وقتی که تو رو دارم😍❤❤ 

عاشق اونیم که گفت تلوزیون نباید داشته باشن😂😂😂

عزیزم اینجا هم یه شهره مثل بقیه شهرا

قشر مذهبی توش بیشتر هستن اما دلیل بر عدم وجود بقیه اقشار نیست

پدر من روحانی هستن تو یه خونه سه طبقه زندگی میکنن که هم طبقه بالایی و هم طبقه پایینی شون خانها مانتویی هستن

یه شهره دقیقا مثل بقیه شهرا

شما اگه به عنوان یه زائر چند روز مهمان قمی ها بودی نمیتونی شرایط زندگی تو قم رو آنالیز کنی دوست عزیزم😊

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
اتفاقا من خیلی میام قم اونجا فامیل داریم از قضا خونشون بالاشهرتون هم هست زنبیل آباده دقیقا همینجوری ...

عزیزم اگه شما چندباری اومدی به فامیلتون سر زدی ما داریم اینجا زندگی میکنیم حالا اون لحظه شما داشتی رد میشدی مانتویی ندیدی دلیل نمیشه مانتویی کلا وجود نداشته باشه😐 تو بعضی محله های بالا معمولا وسیله نقلیه عمومی کمه و مردم با وسایل شخصی تردد میکنن برای همین شما کلا آدم زیاد نمیبینی که بخواد چادری باشه یا مانتویی ، شما یه فروشگاه برو یه رستوران برو به سینماها سر بزن تو ساعت شلوغی یه سر به سالاریه بزن بعد اگه مانتویی ِ مدنظرت رو ندیدی بیا پافشاری کن !

من ساكن قم هستم و متولد قم 

پدر بزرگ و مادر بزرگ و پدرم اصفهاني هستن اتفاقا 

من و همه نسل جديد خانواده مانتويي هستيم تقريبا فقط مادر بزرگم و عمه بزرگم چادري هستن خود اصفهاني ها هم قديمياسون مذهبي بودن و هستن

ما هم تي وي داريم هم مانتويي هستيم ارايش ميكنيم 

داخل خانواده اكثرا بي حجاب هستن 

مانتو جلو باز هم ميپوشيم و از خود قم هم ميخريم

اتفاقا خانمهاي قمي خانمهاي خوش پوش و خوش تيپي هستن نسبت به خيلييي از شهرها

شهر خوب و امني هست 

مرسی عزیزم پردیسان چه جپر جایی هست برا خونه گرفتن؟

اتفاقا ساكن پرديسان هم هستم

جاي بدي نيست ولي دور از مركز شهر 

يه شهرك كه اكثر اپارتمان نشين هستن 

محله هاي زيادي داره اگه يه محله رو انتخاب كنين كه دسترسي خوبي به امكانات داشته باشه مشكلي ندارين

ايراد وارد بهش دوري از مركز شهره

ولي ون و اتوبوس زياد داره پايانه داره

درمانگاه و فروشگاهاي خوب و همه چيز داره

با مبلغي كه فرمودين ميتونين اونجا ساكن بشين

محله هاي خوب و بالا ١٠٠ تومن لازم دارين براي رهن 

من  مانتو جلو بازو شلوار تنگ و شال در این حدم یعنی چه جوری بپوشم؟

عزیزم اینجوری تو قم بگردی درسته قورتت میدن😆

البته به اینم ربط داره که کدوم محله میخواین بشینین

اگه توی بلوار امین.سالاریه.بنیاد.انسجام.شهیدبهشتی.زنبیل آباد.جمهوری باشه اصلا مهم نیس

ولی اگه سمت پایین تر باشه اینقد این پیرزنا و مردا نگا میکنن که انگار ادم قتل کرده

اکثر قمی ها البته بیشتر جوونا از چادری که روی سرشونه راضی نیستن چون اجبار منطقه این حکم و کرده

حالا بیای خودت بیشتر اشنا میشی

دخترکم زیبای منی/  یار نه ماه ی منی /عشق منی

عزیز جان من مشهدم منطقه های اطراف حرم جو سنگین مذهبی داره همه هم رعایت میکنن یه جور دیگه باشی چپ نگات میکنن

قم یه شهر کوچیکه با جو سنتی و مذهبی دیگه بیشتریا چادرین اما اگه محله های دور از بافت حرم بگیرین راحت تربن

She is everything I ever wanted....