2777
2789

مثلا ۲۰ سالمه و دانشجو ولی غیر از خونه و دانشگاه حق رفتن هیچ جایی رو ندارم ما یک ساعت با تهران فاصله داریم ولی حتی حق بیرون رفتن با دوستام و هم ندارم حالا این هیچی 

الان برای یه تحقیق باید برم دانشگاه های تهران و کار داریم با دوستم ولی هرجور شده بهانه میارن که من نرم مثلا هی میگن به جای اینکه بری اونجا کتاب و بگیری و کارتو انجام بدی کتاب و بخری به صرفه تره

یا مثلا به دوستت بگو بره انجام بده 

مدتـے هسـٺ بـہ دلـسـۅزے خـود مشـغـولـݥ...

اینم بگم اولین بارمه که تنها میخوام برم تهران بالاخره باید از یه جایی شروع کرد دیگه 

بچه ها واقعا خسته شدم ینی آدم تا روزی مجرده حق نداره تنها جایی بره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب دلیلشون چیه؟

بالاخره از یه جایی باید مستقل شد دیگه

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
ازدواج كني راحت ميشي منم همين جور بودم

این چ حرفیه ک با ازدواج راحت میشه .ممکنه همسرشم اخلاق خانواده اش رو داشته باشه.

عزیزم ب خانوادت حق جامعه خراب شده و میترسن ولی باهاشون صحبت کن و اطمینانشونو جلب کن ک مراقب هستی

اینم بگم اولین بارمه که تنها میخوام برم تهران بالاخره باید از یه جایی شروع کرد دیگه  بچه ها وا ...

ببین به منم اینو میگفتن، یبار واسه همیشه تصمیم گرفتم به ناراحتیشون اهمیت ندم، گذاشتم رفتم بعدش اومدم تعریف کردم براشون، کلی ناراحت شدن ولی عادی شد براشون، اگه این کارو نکنی تا اخر اسیری

عزیزم مشکلی مگه ازت دیدن منم مجردم ۲۰ سالمه پزشکی می خونم ولی درکل نمیشه خانواده بی دلیل و جهت نذارن شما جایی بری مطمئنا از شما یه مشکل یا ضعفی دیدن چرا باهاشون در میون نمیذاری یا با یه مشاور مشورت نمی کنی به نظرم اینجا هر کس تا تو موقعیت هر کس دیگه نباشه نمی تونه طرف مقابل خودش رو  درک کنه 

تو دنیا بعد هر چیزی و هر عشقی فقطپرسپولیس نفسم به نفستون بنده بچه های 6 تاییِ ارتش سرخ    
عزیزم مشکلی مگه ازت دیدن منم مجردم ۲۰ سالمه پزشکی می خونم ولی درکل نمیشه خانواده بی دلیل و جهت نذارن ...

نه اصلا به هیچ وجه 

اتفاقا همه جوره هم اعتماد دارن و هم اونا چیزی از من ندیدن هم اصلا من کار خلافی تاحالا نکردم که بخوان ببینن والا نه دوس پسری داشتیم تاحالا نه چیزی

هرچقدر گفتم من مواظبم با دوستم میرم با اتوبوس میرم، قبل از تاریکی میام، گوش ندادن ، منم  رفتم وسط راه زنگ زدم که نگران نباشین اومدم فلان جا، بعد که برگشتم بابام سرخ شده بود، ولی چه فایده من رفته بودم😂😂😂

ازدواج كني راحت ميشي منم همين جور بودم

آخه این چه طرز فکریه همینجوریه که دخترا شوهری پیشت دیگه اگه تا حدی آزادی داشته باشن انقدر به شوهر فکر نمیکنن

مثل من و خواهرام داری مثل عصر حجر زندگی میکنی.مادر منم تفکرات قدیمی خشکه مذهب و سفت و سختی دازه

من یبار هرچقدر گفتم من مواظبم با دوستم میرم با اتوبوس میرم، قبل از تاریکی میام، گوش ندادن ، منم  رفتم وسط راه زنگ زدم که نگران نباشین اومدم فلان جا، بعد که برگشتم بابام سرخ شده بود، ولی چه فایده من رفته بودم😂😂😂