2777
2789
عنوان

عوضي زن داشت و بهش خيانت ميكرد

620 بازدید | 8 پست

حدود ده دوازده سال پيش كه مجرد بودم با يه پسري تو اينترنت آشنا شدم.با اينكه سنم كم بود حواسم بود كه رفتاراي غيرعادي داره.مثلاً ميگفت وقتايي كه سركارم هرموقع خواستي زنگ بزن و مسيج بده ولي وقتي ميرم خونه خودم هرموقع شرايطشو داشتم باهات تماس ميگيرم تو هيچ كاري نكن.مي گفت مادرم خيلي مومنه و قسمم داده با دختر دوست نشم براي همين نمي خوام بو ببره.منم يكي دوبار از قصد وقتي خونه بود بهش زنگ زدم داشت سكته ميكرد.گفتم تو كه اينقدر ادعاي عاشقيت ميشه چرا از مادرت ميترسي بگو دوستي معمولي نيست و شايد به ازدواج برسه بعدم يه مرد گنده تو اين دوره زمونه بخاطر اين چيزا از مادرش حساب نمي بره.كلاً تو يكسالي كه بهم زنگ ميزد دوبار ديدمش اونم با زجه و التماسش و شايد سه چهار بار بيشتر بهش زنگ نزدم اونم براي مچ گيري.ولي اون اوايل روزي ده بار تا قبل از اينكه بره خونه زنگ ميزد. من ساده فكر مي كردم دوست دختر داره و از عوضي بازيش داره انقدر واسه من له له ميزنه.براي همين يهو قفل كردم كه تا آخر هفته ديگه بايد بياي خواستگاري يا حداقل مادرت زنگ بزنه به مادرم و حرفش و بزنه تا يكي دوماه ديگه بيايد.از خنگي خودش يه بار با يه شماره ثابت زنگ زده بود و شماره رو سيو كرده بودم كه يه روز شايد به درد خورد.خيلي اصرار داشت كه خونه مادربزرگش بوده ولي از اون خونه رفتن.تهديدش كردم به اون شماره زنگ ميزنم و پيگيري مي كنم شماره جديد خانوادشو پيدا مي كنم اگه بخواد بازم قايم موشك بازي در بياره و نزاره با خانوادش در ارتباط باشم كه خودشو لو داد وگفت زن داره.عوضي مي گفت زنشو خودش انتخاب نكرده و بزور خانواده گرفتش و باهم خوب نيستن و ميخوان جدا بشن و اينا اصلاً تقصير من نيست و من عشق اول و آخرشم.گفتم شنيدم شما هرزه ها هميشه براي پوشوندن گه كارياتون اين حرفو ميزنين.از خيليا شنيدم. آخر سرم بعد از كلي التماس و اينكه قول ميده تا سه ماه ديگه طلاقش بده گفتم يكبار ديگه كوچكترين تماس و پيامي ازت ببينم حتي اگه كسي شماره مو اشتباه بگيره ميزنم به حساب تو و زنگ ميزنم به اون شماره يا ميام محل كارت و پيدا مي كنم و بعد خونتو و آبرو برات نميزارم براي هميشه از شرش خلاص شدم كثافت هرزه رو.هنوز بعد از ده دوازده سال با اينكه هرچي فحش و تحقير بلد بودم نثارش كردم و صدبار سادگي و خانومي زنش و تو سرش كوبيدم دلم خنك نشده و دلم مي خواد بخاطر اون زن وخودم با ماشين از روش رد شم كه ديگه از اين كثافت بازيا در نياره

همه به جرم مستي سرِ دارِ ملامت،ميميريم و ميخونيم سرِ ساقي سلامت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیچاره زنه بیچاره تو که گولشو خوردی مرده بیشعوووور

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟

ی همچنین اتفاقی واسع منم افتادن

افتاده بود ..جالب این بود ک تازه اومده بودیم تو همون محله ..ی عروسی بود نگو ک‌ عروسی همون کثافت بود ..من م غریب بودم نمیدونستم کی به کیه هنوز چند روز از عروسیش نگذشته بود افتاده بود پی من ..بعد ی مدت ته توی قضیه ک.در آوردم فهمیدم بعله زن داره و اون روزم عروسی خود خاکبرسرش. بود...کلی بد گفتم بهش اونم حرفش این بود من این دختر رو نمی‌خواستم و انتخاب خانواده بوده و فلان

بیچاره زنه بیچاره تو که گولشو خوردی مرده بیشعوووور

بيچاره زنه.من كه از خجالتش در اومدم.خدا كنه دوباره اين غلط اضافي و نكرده باشه.كثافت تا دوماه پيش گه گداري وو اينستا درخواست فالو ميداد تا بلاكش كردم و خلاص.اين جور آدما اصلاح ناپذيرن.دلم بحال زنش خيلي سوخت😢

ی همچنین اتفاقی واسع منم افتادن افتاده بود ..جالب این بود ک تازه اومده بودیم تو همون محله ..ی عروسی ...

توجيه تكراري.لااقل خلاقيتم به خرج نميدن لامصبا