2777
2789
خخخخ وایییییییییییییی دلم شما هنو درگیر دورغهایی اونی 😄😄😄

اخه تازه اومدم تو کرومِ گوشیم دیدم اون تاپیک باز مونده .تازه خوندمش و اون شب اصلا نرسیدم هیچ جاییشو بخونم .ذهنم درگیر شد 

به نظر منم راست بود

آخه یه تاپیک نبود 

رفتم تاپیکاشو دیدم

چندتا تاپیک تو این مورد داشت

فکنم راست میگفت، ایشالا اوکی شده باشن

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خاک بر سرش کنن من باردارم قلبم درد گرفته بود از گریه همینطوری میخوندم و زار میزدم

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
چرا من حس میکنم راست بود . تاپیکهای قبلیشونم نخوندم البته ها ... ولی هرچی بود خدا کنه اخرش همین بوده ...

عزیزم حرفاش با عقل و منطق جور در نیومد!! خیلی از مسائل رو  اسون گرفته بود مثل طلاق تو دادگاه!! و کلی نکات ضد و نقیض دیگه برای اینکه نویسنده بشه هنوز خیلی به اطلاعات روز نیاز داره!!

نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی  صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند 
خواهش ميكنم عزيزم.  ديگه تو كه قديمي هستي و از اين كاربرا زياد ديدي ، مادام دي خودمونو كه يادت ...

یادش بخیر یه روزایی سرمون فقط تو نین ی سایت بود ولی الان خیلی کم میام فرصت نمیکنم ... هععععی چقدر زود گذشت واقعا 

اخه تازه اومدم تو کرومِ گوشیم دیدم اون تاپیک باز مونده .تازه خوندمش و اون شب اصلا نرسیدم هیچ جاییشو ...

فکرت درگیرش نکن ی دختر خالی بند بود ک دنبال جلب توجه بود همه فهمیدن دروغگه

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
😲😲😲اونم دوروغ بود😓😓اره خدایی این جاش ضایع بود ک روز طلاقش هیچکس خونشون نبود😓😓

عزیزم ماکه تجربه جدایی داریم و این راهو رفتیم میدونیم که چه مضخرفاتی داشت سرهم میکرد😊بعضیا سادن زود باور میکنن😳

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...
عزیزم ماکه تجربه جدایی داریم و این راهو رفتیم میدونیم که چه مضخرفاتی داشت سرهم میکرد😊بعضیا سادن زود ...

مثلا جریان طلاقش که انقدر سریع اتفاق افتاد درسته؟؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
عزیزم حرفاش با عقل و منطق جور در نیومد!! خیلی از مسائل رو  اسون گرفته بود مثل طلاق تو دادگاه!! ...

درسته ... شاید رو اونایی که زیادی احساساتی ان اثر گذاشته حرفاش. ما با منطق نخوندیم 

مثلا جریان طلاقش که انقدر سریع اتفاق افتاد درسته؟؟

معلومه که نه اخه مگه فیلم هندیه که تو اوج از هم جدابشن😁😁عزیزم منم خودم جدا شدم ماهم عاشق و معشوق هم بودیم میمردیم واسه هم صد درصددددد میگم دروغ بود،به خودشم گفتم که داری خیلی ناشیانه سرهم میکنی دوستم مارو سیاه نکن از پشت کوه که نیومدیم😊

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...
یعنی اینجوری وقت بقیه رو ضایع باید کرد؟!

بیخیال کمبود دارن بعضیا 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤