2777
2789
عنوان

مامانا تورو خدا جواب بدید

108 بازدید | 15 پست

دیروز لانه گزینی من بود و لکه بینی و  کمردرد داشتم. امروز تو ماشین از روی سرعت گیر بلندی با سرعت رد شدیم که بهم تکون وارد شد. کمرم درد گرفت ولی با استراحت بهتر شد. تا الان که 5 ساعت گذشته لکه ای ندیدم. خیالم راحت باشه یا ممکنه اتفاقی افتاده باشه؟

چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفهميدم از كجا زمان لقاح و لانه گزيني رو فهميديد؟

از تاریخ اقدامم برای بارداری. نزدیک نبودن زمان پریودی. لکه بینی و چندین ساعت درد کمر. چون من قبل از پریودی فقط درد زیرشکم دارم هیچوقت درد کمر نداشتم

از تاریخ اقدامم برای بارداری. نزدیک نبودن زمان پریودی. لکه بینی و چندین ساعت درد کمر. چون من قبل از ...

😐😐😐انشالله که بارداری

💜خدابامن است💜خوشحال میشم مهمون پیجم باشی😍    sheri.life_style 

من بعد مثبت شدن ازمایش و بیبی چکم شب ببرون بودم ک ی دفعه احساس کردم پریود شدم بعد دیدم لک نبود مقدارش زیاد بود خون لباسم کثیف کرده انقدر ناراحت شدم و گریه کردم ی دختر داشتم خداروشکر ولی دلم خیلی بچه میخوایت ی سالی دنبال بچه دارشدن بودم واسه همین خون دیدم خیلی ناراحت شدم گفتم هیچی تموم شد از شانس منم فرداش جمعه بود تا شنبه رفم دکتر سونو کرد کیست ریز دید ولی انقدر زود بود هنوز قلب نداشتم تا دو هفته بعد رفتم گفت جوجه اتضربان قلب داره ایشالله واسه شماهم مشکلی پیش نمیاد لسپار ب خدا تا خدانخواد برگی از درخت نمی افته ببخشید طولانی شد 

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖
من بعد مثبت شدن ازمایش و بیبی چکم شب ببرون بودم ک ی دفعه احساس کردم پریود شدم بعد دیدم لک نبود مقدار ...

ای جونم عزیزم. خداروشکر که چیزی نشد