فداتسم خودتم مقصر بودی همون بار اول که دست روت بلند کرد باید میچزوندیش یا شکایت میکردی یا پای بزرگتر ...
اون که هیشکیو نداره ولی پدر مادر منم خسته شدن بعد این همه سال ازین همه حرفو سخن. نمیدونم چطوری انگیزه پیدا کنم برا کارام. فعلا دو تا شاهد میخوام حوصله ندارم از هیشکی کمک بخوام بیاد شاهد بشه
چقدر ناراحت کننده البته تو خونواده منم کسی نیست باهام حرف بزنه وقتیممیرم خونشون خواهرم کلا سرش تو گ ...
دقیقااا..ما هم شش تا خواهر و برادریم ولی با هیشکدوم راحت نیستم قدیما خیلی با هم حرف میزدیم الان در حد سلام و احوالپرسی...پشت سرم بد حرف زدن من ازشون دلسرد شدم خیلی باهاشون حرف نمیزنم..بیشتر تو خودمم..خواهر کوچیک منم همش ی جوریه سه سال از من کوچیکتره ولی خودشو ی نسل دیگه میدونه و خودشو بالاتر از من میدونه و کلا با من حال نمیکنه خونه بابامم میرم تو اتاقم اون زورش میگیره....خیلی احساس تنهایی میکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقااا..ما هم شش تا خواهر و برادریم ولی با هیشکدوم راحت نیستم قدیما خیلی با هم حرف میزدیم الان در ح ...
ازش ناراحت میشم خیلی ولی از یه طرفم غصش منو دیوونه کرده با خودم میگم شاید داره افسردگی میگیره یا با من راحت نیست برادرامم که نگو فقط به فکر خودشونن برن واسه خودشون تفریح و مسافرت و رفیق بازی
انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند، به میزان فرهنگشان عشق میورزند،به میزان هویتشان به دیگران احترام میگذارند و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند.هرچه حقیرتر باشند بیشتر توهین میکنند تا حقارتشان را جبران کنند.هرچه فرهنگشان غنی تر باشد بیشنر به دیگران عشق میدهند هرچه هویتشان عمیق تر باشد محترمانه تر رفتار میکنند و به اندازه درکشان میفهمند و به اندازه شعورشان به باورها و حرفهایشان عمل میکنند