2777
2789
عنوان

کیا مثل من هیچ دوست صمیمی ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2400 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه آدم کلا با خانواده زیاد نمیتونه درودل کنه . حتی اگه بهت توجه کنن اینجور موقع ها بیشتر نیاز داری ...

آره ولی خواهرشوهرامو که میبینم باهم درد دل میکنن همه چیشونو حتی مشکلات زناشوییشونو بهم میگن ولی خواهر خودم خیلی سرده بعضی وقتا حس میکن‌خوشش نمیاد خونه بابام بیام 

انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند، به میزان فرهنگشان عشق میورزند،به میزان هویتشان به دیگران احترام میگذارند و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند.هرچه حقیرتر باشند بیشتر توهین میکنند تا حقارتشان را جبران کنند.هرچه فرهنگشان غنی تر باشد بیشنر به دیگران عشق میدهند هرچه هویتشان عمیق تر باشد محترمانه تر رفتار میکنند و به اندازه درکشان میفهمند و به اندازه شعورشان به باورها و حرفهایشان عمل میکنند
آره ولی خیلی عصبیو تنبله ابدا حاظر نیست بیرون بیاد وقتی میره مدرسه از شدت دلتنگی میرم تو پارک میشینم ...

سعی کن یه کاری یاد بگیری یا کلاسی باشگاهی چیزی بری خودتو سرگرم کن من خودم شرایطشو ندارم بچم کوچیکه تو سن حساسیه نمیتونم از پیشش جم بخورم

انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند، به میزان فرهنگشان عشق میورزند،به میزان هویتشان به دیگران احترام میگذارند و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند.هرچه حقیرتر باشند بیشتر توهین میکنند تا حقارتشان را جبران کنند.هرچه فرهنگشان غنی تر باشد بیشنر به دیگران عشق میدهند هرچه هویتشان عمیق تر باشد محترمانه تر رفتار میکنند و به اندازه درکشان میفهمند و به اندازه شعورشان به باورها و حرفهایشان عمل میکنند
سعی کن یه کاری یاد بگیری یا کلاسی باشگاهی چیزی بری خودتو سرگرم کن من خودم شرایطشو ندارم بچم کوچیکه ت ...

اصلاروحیم نمی کشه کار مثبتی بکنم دارم دنبال کارای نفقه میرم دارم ازش شکایت میکنم بخاطر کتکا اذیتا

اصلاروحیم نمی کشه کار مثبتی بکنم دارم دنبال کارای نفقه میرم دارم ازش شکایت میکنم بخاطر کتکا اذیتا

عزیزم ایشاللا خدا کارتو درست کن شوهرتم سرش به سنگ بخوره دست ازین کارای عصر حجریش برداره یعنی چی کتک آخه 

عزیزم ایشاللا خدا کارتو درست کن شوهرتم سرش به سنگ بخوره دست ازین کارای عصر حجریش برداره یعنی چی کتک ...

هی خواهر کجا شو دیدی من دوازده سال کتک خوردم ولی هرگز برا شکایت نرفتم هروقت دلش خواست خرجی نداد هروقتم نمیداد از بابام میگرفتم الانم یه ساله کامل خرجی نداره بهم خودم خرج خودمو بچمو دادم یارانه منو بچمم تنها تنها خورده. خرج دارو دوا دکتر خوراکی بیرون از خونه کرایه تاکسی همه چی خودم دادم. ولی تازه دارم یه کارایی میکنم. نمیدونم چرا متنفرم از کارای اداریو دادگاهی . انقد متنفرم که نگو هروقت خواستم اقدام کنم برم دادسرا احساس خستگیو ضعفو خواب الودگی کردم

هی خواهر کجا شو دیدی من دوازده سال کتک خوردم ولی هرگز برا شکایت نرفتم هروقت دلش خواست خرجی نداد هروق ...

فداتسم خودتم مقصر بودی همون بار اول که دست روت بلند کرد باید میچزوندیش یا شکایت میکردی یا پای بزرگترارو میکشیدی وسط