2777
2789
عنوان

کیا مثل من هیچ دوست صمیمی ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2401 بازدید | 52 پست
من حتی دوست غیر صمیمی هم ندارم    

مثل من😭😭😭

انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند، به میزان فرهنگشان عشق میورزند،به میزان هویتشان به دیگران احترام میگذارند و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند.هرچه حقیرتر باشند بیشتر توهین میکنند تا حقارتشان را جبران کنند.هرچه فرهنگشان غنی تر باشد بیشنر به دیگران عشق میدهند هرچه هویتشان عمیق تر باشد محترمانه تر رفتار میکنند و به اندازه درکشان میفهمند و به اندازه شعورشان به باورها و حرفهایشان عمل میکنند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نکنم مثل من باشی. من حتی با شوهرمم چندین ماهه قهرم خانوادمم محلم نمیذارن از صبح تا شب با خودم حر ...

چقدر ناراحت کننده البته تو خونواده منم کسی نیست باهام حرف بزنه وقتیم‌میرم خونشون خواهرم کلا سرش تو گوشیه کلا باهام بد حرف میزنه دعوامون میشه دلخوشیم فقط به شوهرمه

انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند، به میزان فرهنگشان عشق میورزند،به میزان هویتشان به دیگران احترام میگذارند و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند.هرچه حقیرتر باشند بیشتر توهین میکنند تا حقارتشان را جبران کنند.هرچه فرهنگشان غنی تر باشد بیشنر به دیگران عشق میدهند هرچه هویتشان عمیق تر باشد محترمانه تر رفتار میکنند و به اندازه درکشان میفهمند و به اندازه شعورشان به باورها و حرفهایشان عمل میکنند
فک میکردم من فقط اینجوریم 

نه عزیزم خیلیا مثل شما هستند منکه از بچگی مغرور بودم کلا طرف کسی نمیرفتم باهاش دوست بشم

چقدر ناراحت کننده البته تو خونواده منم کسی نیست باهام حرف بزنه وقتیم‌میرم خونشون خواهرم کلا سرش تو گ ...

خوبه که شوهرتو داری من انقد محبت ندیدم دارم میمیرم گاهی میرم تو پارک تنهایی رو نیمکت میشینم کلاغا رو نگاه میکنم دقیقا عین سالمندا  

چقدر ناراحت کننده البته تو خونواده منم کسی نیست باهام حرف بزنه وقتیم‌میرم خونشون خواهرم کلا سرش تو گ ...

اخه آدم کلا با خانواده زیاد نمیتونه درودل کنه . حتی اگه بهت توجه کنن اینجور موقع ها بیشتر نیاز داری به یه دوست که با خیال راحت باهاش صحبت کنی 

خوبه که شوهرتو داری من انقد محبت ندیدم دارم میمیرم گاهی میرم تو پارک تنهایی رو نیمکت میشینم کلاغا رو ...

بچه داری عزیزم

خوبه که شوهرتو داری من انقد محبت ندیدم دارم میمیرم گاهی میرم تو پارک تنهایی رو نیمکت میشینم کلاغا رو ...

من که تنهایی بیرون رفتنم بلد نیستم . خوبه که لااقل با خودت تنها پارک میری