2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6731 بازدید | 93 پست
من ک گفت بخورم قرص گل مغربی رو ..روزی دوتا یکی صبح یکی شب

از هفته چند؟  به من هم‌دکترم هم‌ماما گفتن شیاف کن.  بعدشم زیاد خوردنش خون رو رقیق میکنه برای همین هفته آخر بهتره مصرف بشه

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از هفته چند؟  به من هم‌دکترم هم‌ماما گفتن شیاف کن.  بعدشم زیاد خوردنش خون رو رقیق میکنه بر ...

من دو هفته ی آخر رو خوردم هفته‌ی ۳۸_۳۹

انشاءالله بعد زایمانت حتما بیا خاطره زایمان تو بگو 

انشاالله.  خیلی دوست دارم خدا کمکم کنه و طبیعی بتونم اونوقت خاطرمو تعریف کنم

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
اها پس ورزش بهترین راهه

آره عزیزم همیشه بهترین راهه😍

بازم بادکترت مشورت کن که استفاده کنی یانه چون همین گل گاوزبون یابابونه آرامبخش.. ولی خوب مثلایه فنجون یادوتادرهفته... 

فعالیت بدنی ونرمش سبک خیلی کمکت میکنه 

به جای پرخوری هم سالم خوری کن. مغزیجات. لبنیات. سبزیجات. ماهی. میگو

بدون واهمه یک شب بیابه خانه من.تمام راه پراست ازچراغ چشمانم...
من دو هفته ی آخر رو خوردم هفته‌ی ۳۸_۳۹

من تو معاینه ها دهانه رحمم سفت بود حال هر هفته که میرم دکترم دو تا برام شیاف میکنه. تو خونه هم‌میذارم. 

شما زایمان راحتی داشتین؟

فکر نمیکنم مثل اینجا که بچه ها راهکار دادن اونم راهکار میداد و میگفت خودشم انجام داده

اخه بارداری هرکس بادیگری متفاوته. اینایی هم که مامیگیم یه چیزکلیه... اول ازهرچیزی پزشک بایدنظربده. 

طناب زدن توماه آخرخیلی عقلانی نیست.. 

شایدیه حرکت سبک بدون خودطناب رومیگفته! 

بنده خدا یکی از کاربرا چند وقت پیش فکر کرده بود حرکت پروانه تو بارداری یعنی باید مثل دوران دبیرستان ...

آره دقیقا خیلی ها هستن هنوز با این همه تکنولوژیو اینترنت همراهو پرسرعت باز هم  اطلاعاتشون پایینه

اخه بارداری هرکس بادیگری متفاوته. اینایی هم که مامیگیم یه چیزکلیه... اول ازهرچیزی پزشک بایدنظربده.&n ...

نه اتفاقا دقیقا یادمه گفت چن روز دیگه باید برم زایمان کنم گفت صبح تا حالا کلی طناب زدم . گفت خونمون طبقه پنجمه ۲۰ بار با پله رفتم بالا اومدم پایین .....بچه هام خیلی دعواش کردن

راستی شکمم هم خیلی بزرگه ارتفاع رحمم ۲۸ از الانم ترک خورده تا پایان بارداری احتمال خیلی ترک میخوره ب ...

ترک خوردن واینابه نظرم بیشترارثیه.. این کرمهاتاثیرآنچنانی نداره. مثلاکرم ترک موستلارومن عیدپارسال میخواستم بگیرم همین جاگفتن استفاده کردن وخوب نبوده الان باید300یا400شده باشه.. ولی حتماشکمتوچرب کن چون بزرگ میشه وکش میادپوستت خیلی میخاره واذیت میشی.. چرب کن که راحت ترباشی.. اونقدری هم بعداززایمان ترکهاجلب توجه نمیکنه.. اصلایه جوری نگاهت به دنیاروعوض میکنه بچه که دیگه برات اهمیتی نداره.. 

بنده خدا یکی از کاربرا چند وقت پیش فکر کرده بود حرکت پروانه تو بارداری یعنی باید مثل دوران دبیرستان ...

وایییییی🤐🤐

یعنی به یه دکتریامامادسترسی نداشته که بپرسه!! 

حالاماهرچی میگیم تجربه خودمون بوده وبرای بدن ودوره بارداری خودمون.. همیشه هم میگم بازم باپزشک مشورت کنین چون شرایط فرق داره.. 

من تو معاینه ها دهانه رحمم سفت بود حال هر هفته که میرم دکترم دو تا برام شیاف میکنه. تو خونه هم‌میذار ...

آره عزیزم من آخرین بار هفته‌ی ۳۹معاینه ام کرد گفت دهانه رحمت کاملاً نرم شده و بچه سرش تو لگنه.. زایمانم خیلی راحت بود اصلا فکرشو نمی‌کردم فوقش دو ساعت ‌‌درد داشتم ساعت ۱۲اینا حس میکردم درد دارم عین پریود ساده اصلا اذیت نشدم حین همون درد ساده ورزش اسکات و الاکلنک انجام دادم و‌ ی دمنوش دم کردم زعفرون ریختم ‌‌‌‌خوردمم..شد ساعت سه ک حین ورزش حس کردم کیسه ی ابم سوراخ شد ..رفتم بیمارستان بازم درد عادی داشتم ک با ابجیم حرف میزذم و می‌خندیدم ..رفتم منو معاینه کرد و دید بعلع کیسه آب سوراخ شده و گفتن بستری تا بستری کردن شد ساعت چهار و من کم کم دردم بیشتر شد چهار ونیم تا پنچ ونیم دردم شدید بود ک پنچ ونیم زایمان کردم... فوقش ب ساعت درد اصلی دااشتم بقیه آش اصلا درد نبود

نه اتفاقا دقیقا یادمه گفت چن روز دیگه باید برم زایمان کنم گفت صبح تا حالا کلی طناب زدم . گفت خونمون ...

اگرپارسال باشه یادمه فکرکنم.. بارداریش بامن بود.. دقیقاازاین پله بالاوپایین رفتن یادم مونده!!