سلام من از زایمان خیلی میترسم مخصوصا زایمان طبیعی وقتی بهش فکر میکنم تمام تنم میلرزه اونایی که زایمان طبیعی کردن بدون تعارف بگن چند ساعت درد داره چطور بوده زایمان شون من بار اولمه خیلی میترسم😭😭😭😭😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شیاف گل مغربی رو تو هفته چند باید استفاده کرد و از کجا باید خریدش
از داروخانه. قرص گل مغربی. مارک باریج اسانس بگیرین و از هفته ۳۶ استفاده کنید. هفته اول یک عدد شیاف کنید عمیق با اپلیکاتور قرص. هفته دوم دو تا همینجکری هر هفته یکی اضافه بشه. هفته آخر هم یک عدد خوراکی بخورین
ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارد. میکل_آنژ
نمیدونم چطورمیپریده بالا🧐احتمالاورزشکارحرفه ای بوده وبدنش ورزیده...
راستی شکمم هم خیلی بزرگه ارتفاع رحمم ۲۸ از الانم ترک خورده تا پایان بارداری احتمال خیلی ترک میخوره برا جلوگیری از ترک خوردن زیاد کرمی چیزی هست مصرف کنم روغن زیتون میزدم از ۲ ماهگی ولی ترک خورده
بنده خدا یکی از کاربرا چند وقت پیش فکر کرده بود حرکت پروانه تو بارداری یعنی باید مثل دوران دبیرستان بپری بالا پایین و حرکت پروانه بری. کسی هم بهش نمیگفت داری اشتباه میکنی نرمش پروانه تو بارداری خیلی فرق داره. خلاصه خدا رحم کرد
ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارد. میکل_آنژ