2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6724 بازدید | 93 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان هفده کیلویی اینم بگم من هفته آخر روز به روز وزن کم کردم البته وزن پسرم اصلا کم نشد چون بهترین س ...

من آخر بارداری تا ۸۹هم رسیدم خخخ وزن قبل بارداری‌ ۷۰بوذش.زایمانم هم فوقش دو ساعت طول کشید ..اونم فقط‌ی ساعتش درد واقعی بود ...کاری به چاقی لاغری نداره مهم ورزش هاس انجام بدی قشنگ دهانه رحم نرم شه و بچه سرش کاملاً بیاد لگن

منکه دست خودم نیست خیلی میترسم بعضیا وقت ها حتی فک میکنم موقع زایمان میمیرم😢😢😢

منم داخل بخش نمیرفتم. نشسته بودپیش شوهربقیه گریه میکردم بایدسزارین بشم شوهرمم هاج وواج😬

امااگروضعیت نرمال داری. تنبلی نکن. ورزش مناسب بارداری انجام بده.. پیاده روی زیادبرو. خواب واستراحت منظم باشه. کلاس هاروشرکت کن.. حیفه واقعا... من تاچندماه اول قشنگ ورزش میکردم وطناب میزدم چون نمیدونستم بعدش هم فعالیت بدنی وورزش داشتم امامتناسب باماه بارداری.. به نظرم همیناباعث شداینقدرراحت مراحل زایمانوجلوبرم.. 

واقعاعالی بود. 

البته دکتروتیم زایمان خوب خیلیییی مهم. 

واقعادکترمودعامیکنم. 

بدون واهمه یک شب بیابه خانه من.تمام راه پراست ازچراغ چشمانم...

واینکه ببخشیدجلوگیری نکردن توماه آخرمیگن دهانه رحم رونرم میکنه. بازم ازدکترت بپرس.. 

استفاده ازتوالت ایرانی هم کمک کننده است. 

درمورداین دمنوش هاهم که میگن استفاده بشه قبل زایمان مثل گل گاوزبون.. 

اثرات داروهای گیاهی روهرکس متفاوته وهنوزخیلی هاش ناشناخته است. مثلامن باگل گاوزبون تپش قلب میگیرم یایکی دیگه ضربانش کندمیشه.. بعدممکنه توبیمارستان شمااحتیاج به دارویاآمپول پیداکنی وممکنه ایناباهم تداخل پیداکنه وبدنت واکنش نشون بده.. پس بهتره مصرف نشه یابااطلاع پزشک خودتون.. یااینکه قبلااستفاده کردین ومیدونین موردی براتون پیش نمیاد.