یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من یه سوال دارم راجع به کیت تخمکگذاری میشه اینجابپرسم .نمیخوام تاپیک بزنم
آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع)
صدقه بده,شیاف استفاده میکنی؟یکی از عوارض شیاف افسردگیه,ولی در هر حال تا خودت به خودت کمک نکنی,هیچ کس کاری نمیتونه بکنه,بیخیال باش جانم,مادرامون ۱۰ تا زاییدن,از این فکرا کردن!!!!
دوران بارداری من همش پر از استرس بود همینم باعث زایمان زودرسم شد اصلا استرس نداشته باش سعی کن از این دوران لذت ببری خودتو مشغول کن. برو مهمونی. کتاب بخون. با نی نی حرف بزن براش شعر بخون. من از دوران بارداری هیچ لذتی نبردم. خدا لعنتشون کنه که باعث و بانی بودن
من یه سوال دارم راجع به کیت تخمکگذاری میشه اینجابپرسم .نمیخوام تاپیک بزنم
امروز کیتم مثبت شده.نمیدونم کی باید اقدام کنم.من رژیم داشتم واسه نینی پسر...همین امروز باید اقدام کنم یا ۱۲ساعت بعد ..ممنون میشم پاسخم رو بدین.استارتر از شماهم عذر میخوام که توتاپیکت سوالم رو پرسیدم
آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع)