2777
2789
عنوان

بیاید بگین چکار کنم

122 بازدید | 8 پست

سلام.من قبل از عقدم با یه اقایی اشنا شدم برای ازدواج تلفنی در ارتباط بودیم دو سه باری هم همو دیدیم عکس رد و بدل کردیم بعد از نظر اخلاقی و رفتاری این اقا رو نپسندیدم و رهاش کردم چون اون اقا قصدش ازدواج نبود میخواست سو استفاده کنه.تا با شوهرم اشنا شدم و عقد کردم دیروز دیدم همون اقاهه بهم زنگ زد پیش خواهر شوهرم بودم جواب دادم که اشتباه گرفتین و قطع کردم بعد رو گوشی خواهر شوهرمم شماره شو دیدم که بهش زنگ زده بود بعدش دیدم خواهر شوهرم باهاش پیامکی در ارتباطه امروز دیدم بهم پیامک زده اقاهه نمیدونستم زن داداش فلانی جواب ندادم حالا بنظرتون چکار کنم به شوهرم بگم؟ اون مرد خوبی نیست خواهر شوهرمو گول میزنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.