2777
2789

درد منو داری خواهر منم هر قدمی که تو خونه برمیدارم مادرشوهرم میدونه همیشه هم تو زندگیم دخالت میکنه با حرفای نیش دارش شوهر منم بچه اوله خانواده است 

مادرشوهرم کلا یک پسر داره و یک دختر 

همین که هستم...✋
همونطوری که ما از خانواده هامون دفاع میکنیم ، مردها هم از خانوادشون دفاع میکنن.‌به تجربه دیدم زنی که ...

من دعوا نمیکنم کلا ارومم برعکس شوهرم وحشتناااااااک عصبی میشه،زمان خواستگاری هم خودش هم ننش یه جور دیگه بودن بهشتا نشون من دادن ولی الان......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم کپی شوهر شماست.من اول شوهرو به خودم جذب کردم حت وقتی عصبانی میشد با قربون صدقه جوابش دادم ی ...

هه

شوهرت زیر دست مامانش نیست که ایطوری باشه

اونسری به من گفت بیا بریم نمیدونم مامانش چه نقشه ای برام‌کشیده بود که خواسته منو بکشونه اونجا

منم حالم بد بود گفتم نمیتونم یه روز دیگه یک دعوایی راه انداخت باهام😏

خدایا شکرت*
شوهر منم کپی شوهر شماست.من اول شوهرو به خودم جذب کردم حت وقتی عصبانی میشد با قربون صدقه جوابش دادم ی ...

من خیلی هوای خونوادش و دارم بهش میگم بریم خونه بگیریم خونه خودم‌ن باشیم هرروز میایم خبرشونو میگیریم منکه قصدم نیست تو‌رواز خانوادت جدا کنم ولی میگه‌نه

من دعوا نمیکنم کلا ارومم برعکس شوهرم وحشتناااااااک عصبی میشه،زمان خواستگاری هم خودش هم ننش یه جور دی ...

یاد بگیر چطوری کارتو پیش ببری 

دختر عموی من خانواده شوهرش افتضاح بودن اما توی دو سال کاری کرد که الان حرف حرف خودشه توی زندگیش

یه بار یه راه حل بدید که این مشکل حل بشه همگی درگیرشیم ولی کسی راه حلی نداره همه فقط مینالن

راه حلش اینه که مادرشوهرو زنده زنده بسوزونیم

یا تیکه تیکش کنیم😤

ولی اجراش سخته خیلی😞

خدایا شکرت*
درد منو داری خواهر منم هر قدمی که تو خونه برمیدارم مادرشوهرم میدونه همیشه هم تو زندگیم دخالت میکنه ب ...

عزیزم.یطوری باید نشون بدی که شوهرت به چشم ببینه که ننش اذیتت میکنه.به شوهرت بگی گارد میگیره باید عملی نشون بدی مثلا بشین اشک تمساح بریز شوهرت بگه چی شده اول نگو بعد بگو من مامانتو مثل مامان خودم میدونم ولی اون منو مثل دخترش نمیدونه.البته قبل از این کارا باید دل شوهرتو.حسابی به دست بیاری

به هرکس می نگرم درشکایت است...درحیرتم لذت دنیا به کام کیست...
همونطوری که ما از خانواده هامون دفاع میکنیم ، مردها هم از خانوادشون دفاع میکنن.‌به تجربه دیدم زنی که ...

بخدااا من اصلاااا از خاتوادم جلوش دفاع نمیکنم هیچوقتم ب خانوادش توهین نکردم چون ادمای خوبین ولی شوهرم ی ادم عجیبیه بخدا خیلی مغرور یچی میگی بهش جلو هرکی باشه جلوهمه توهین میکنه بهت من سکوت میکنم میخندم بدتر میکنه بعدشم اصلامعذرت خواهی نمیکنه میگه من هیچوقت هیچجا مقصرنیستم

درد منو داری خواهر منم هر قدمی که تو خونه برمیدارم مادرشوهرم میدونه همیشه هم تو زندگیم دخالت میکنه ب ...

سه تا پسر داره، یکیش که افسردگی داره کاری به کسی نداره شوهرمن همه کاره شونه، مامانش  نزدیک 60 سالشه ولی اصلا بش نمیاد از بس مشکلاتا انداخته رو دوش شوهرم، دیرم زنش داد بقول خودش میگه من با پسرم روزگاراااااااا داشتم😬😨😆شوهر من خیییییلی احترام بشون میذاره اونم با گریه حرفشا پیش میبره، اگه من گریه کنم میگه واسه من ابغوره نگیر

بخدااا من اصلاااا از خاتوادم جلوش دفاع نمیکنم هیچوقتم ب خانوادش توهین نکردم چون ادمای خوبین ولی شوهر ...

این هم راه داره ....  نرمخویی کم کم درستش میکنه 

محبت به خانواده اش اونو میاره سمت تو 

بگذار خودش متوجه اشتباهات اونا بشه

من خیلی هوای خونوادش و دارم بهش میگم بریم خونه بگیریم خونه خودم‌ن باشیم هرروز میایم خبرشونو میگیریم ...

خوب شما باید به خاطر ارامش خودت هم که شده باید با خانواده ی همسرت خوب باشی و کنار بیای شوهرتم به عینه ببینه مشکلی نداری.اگه شوهرت خونه گرفت که گرفت نگرفت باید منتظر مرگشون باشی:-[

به هرکس می نگرم درشکایت است...درحیرتم لذت دنیا به کام کیست...
خوب شما باید به خاطر ارامش خودت هم که شده باید با خانواده ی همسرت خوب باشی و کنار بیای شوهرتم به عین ...

میگم‌دیگه خانواد شوهرم وااقعا ادمای خوبین ولی هرزنی اول عروسیش ارزوش خونه خودش باوسایل خودش باشه نه با۶نفر دوست داذه لبتس بتز بپوشه نه تونیک ودامن این چیزا