تو یه خونواده عصبی بزرگ شده، نمیشه دو کلام باش حرف زد پشت سر خونوادش که هیچی، اصلا باش راحت نیستم در واقع محرمم نیس همه چیا به مامانش میگه گاهی وقتا دلم خیلی میگیره ولی چه کنم...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درد منو داری خواهر منم هر قدمی که تو خونه برمیدارم مادرشوهرم میدونه همیشه هم تو زندگیم دخالت میکنه ب ...
عزیزم.یطوری باید نشون بدی که شوهرت به چشم ببینه که ننش اذیتت میکنه.به شوهرت بگی گارد میگیره باید عملی نشون بدی مثلا بشین اشک تمساح بریز شوهرت بگه چی شده اول نگو بعد بگو من مامانتو مثل مامان خودم میدونم ولی اون منو مثل دخترش نمیدونه.البته قبل از این کارا باید دل شوهرتو.حسابی به دست بیاری
به هرکس می نگرم درشکایت است...درحیرتم لذت دنیا به کام کیست...
درد منو داری خواهر منم هر قدمی که تو خونه برمیدارم مادرشوهرم میدونه همیشه هم تو زندگیم دخالت میکنه ب ...
سه تا پسر داره، یکیش که افسردگی داره کاری به کسی نداره شوهرمن همه کاره شونه، مامانش نزدیک 60 سالشه ولی اصلا بش نمیاد از بس مشکلاتا انداخته رو دوش شوهرم، دیرم زنش داد بقول خودش میگه من با پسرم روزگاراااااااا داشتم😬😨😆شوهر من خیییییلی احترام بشون میذاره اونم با گریه حرفشا پیش میبره، اگه من گریه کنم میگه واسه من ابغوره نگیر
من خیلی هوای خونوادش و دارم بهش میگم بریم خونه بگیریم خونه خودمن باشیم هرروز میایم خبرشونو میگیریم ...
خوب شما باید به خاطر ارامش خودت هم که شده باید با خانواده ی همسرت خوب باشی و کنار بیای شوهرتم به عینه ببینه مشکلی نداری.اگه شوهرت خونه گرفت که گرفت نگرفت باید منتظر مرگشون باشی:-[
به هرکس می نگرم درشکایت است...درحیرتم لذت دنیا به کام کیست...