2777
2789
این هم راه داره ....  نرمخویی کم کم درستش میکنه  محبت به خانواده اش اونو میاره سمت تو&nbs ...

من ارزوم بود خانوادش اذیتم‌کنن شوهرم بفهمه اذیت میشم مستقلم کنه ولی اونا بدی ندارن یعنی بدیاشونم اینقدی نیست ک بشه ب زبون اورد

هه شوهرت زیر دست مامانش نیست که ایطوری باشه اونسری به من گفت بیا بریم نمیدونم مامانش چه نقشه ای بر ...

سیاست نداری دختر.باید میگفتی دلم خیلی درد میکنه ولی باشه بریم.اونجا تو خونشون هم یجوری رفتار میکردی انگار درد داری بعد از اون دیگه هر وقت بگی درد دارم شوهرت باور میکرد

به هرکس می نگرم درشکایت است...درحیرتم لذت دنیا به کام کیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداش من وابسته نیس جالبه دوستام اکثرا میگن برادراشون اینطوری نیستن

داداش منم وابسته نیست

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

میگم‌دیگه خانواد شوهرم وااقعا ادمای خوبین ولی هرزنی اول عروسیش ارزوش خونه خودش باوسایل خودش باشه نه ...

تو بپوش بعد یه کاری کن انگار معذبی پیش اونا خودتو.میپوشونی شوهرت میبینه راحت نیستی مجبور میشه

همسرمنم بشدت عصبیه تا دوکلام میخوای باهاش حرف بزنی عصبی میشه بشدت مغرور مغرو مغرو وابسته به خانواد ج ...

من که خیلی هم خودشا هم ننشا نفرین میکنم وقتایی که واااقعا حق با منه،اگه از کارای مامانش واستون بگم فقط بهتون بگم پارسال ماه 8 بارداری گازمونا قطع کرد از بس حرص خخوردم فشارم رفت بالا و نی نیم زود بدنیا اومد یه هفته بعد زایمانمم باهام دعوا کرد با پسرش، حالم بد شد فشارم رفت رو17 با 115 بردنمم دلم ازشون پرهههههههههه.... منم حاضر نیس جدا بشیم طبقه دومییم، وقتی میبینمش استرس میگیرم حالم بد میشه طپش قلب و....

سه تا پسر داره، یکیش که افسردگی داره کاری به کسی نداره شوهرمن همه کاره شونه، مامانش  نزدیک 60 س ...

معلومه اونو.از شما بیشتر دوست داره.یه کاری کن واست غش بره.

اوایل ازدواج بیشتر مردا دهن بینن و وابسته به ننه ی محترمشون  هفت هشت سال طول میکشه تا بزرگ شن& ...

گفتی مرداها بچه ای بیش نیستن...

من ک مُردم از دستش تا حالا هم یه کارایی میکنه ک از یه مرد بعید😤

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

نه والا شوهرم وابسته نیست ولی مادرشوهرم از هر دری وارد میشه بفهمونه چقد وابسته شوهرمه که همین رفتاراش منو آزرده میکنه

مثلا قبلا شوهرم برای خونشون خرید میکرده(البته از پول خود پدرش) ولی خب الان طبیعتا بیشتر وقتشو تو محل کارش میگذرونه ودنبال کارای زندگیمونیم

اما مثلا میگه فلانی قبلا خیلی بیشتر به من رسیدگی میکرد و اون سه تاپسرم یه طرف فلانی یه طرف 

پس چرا میگن پسرا وقتی بزرگ میشن به خونواده پشت میکنن و دنبال زن و بجه شون میرن ؟ تو همین سایت خیلیا میگن ما پسر دوست نداریم چون وفا نداره ولی همه میگن شوهرشون وابسته به مادرشونه آخرش نفهمیدیم پسرا وفا دارن به مادرشون یا ندارن 

پس چرا میگن پسرا وقتی بزرگ میشن به خونواده پشت میکنن و دنبال زن و بجه شون میرن ؟ تو همین سایت خیلیا ...

شوهر من وابسته نیست.ولی احترام میذاره.منم احترامشون رو دارم.ولی خوب نمیتونه مثل قبل بهشون سر بزنه.و اگه ی موقع ناراحت بشم ازدستشون طرف منو میگیره. ولی در کل ما هم تو آشناها هر چی دیدیم وفای دختر از پسر بیشتره