2777
2789

کم کم شروع کن باهمو سرپاگرفتن.پسرمن ۱۰روز دیگه دوسالش میشه الان‌دیگه کامل بلده.۲ماه پیش گرفتمش زود یادگرفت شبا هم بازه تاصبح جیش نمیکنه.البته حرفم‌نمیرنه ففط چندتا کلمه. اما یا ب شومبولش اشاره میکنه یا میره در دسشویی .پیپی هم یاد گرفت طفلی بره دسشویی. از دیروز جای خوابشم حداکردم خداروشکر دیشب تنها تو تختش خوابید.

البته چون باردارم زودتر خواستم‌مستقل بشه ک بچه بعدی میاد راحت باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم دلم نمیاد چون که کوچیکه فعلا

به حرف هیشکی گوش نده

مادرشوهر من.میگفت من از 9.ماهگی دیگه کهنه نذاشتم واسه بچه هام

توی کل فامیل میگه بجه هام اعجوبن

بچه هاش9.ماهگی همه راه رفتن

دوسال مث بلبل حرف زدن😫😫😫😟😟😕😕😕😒😒

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷

بچه ها باهم فرق دارن دوستان . منکه مشکلی ندارم ۲۲ماهگی گرفتم . حتی وقتی پوشکش میکنم برا احتیاط ک‌جایی میریم ممکنه دسشویی نباشه شده تا ۶ساعت حیش نکرده تو پوشکش.اوایل موقع نماز صبح‌میبردمش دسشویی.یه شب نبردم دیدم‌جیش نمیکنه تا بیدارنشه

وای خوشبحالت منم به حرف اطرافیان گوش نمیدم ادمو دیوانه میکنن

به حرف اطرافیان بودم که باید همش استرس داشتم چرا چهاردست و پا نمیره چرا راه نمیره تا الان چراتاالان حرف نزده! کلا واسه همه چی عجله دارن و منتظرن بگن حتما بچه یه مشکلی داره! نمیتونن درک کنن بچه ها با هم فرق دارن و من به عنوان مادرش میدونم که بچه م مشکل هوشی نداره فقط یه کم تاخیریه فرایند رشدش و مثل بچه های اونا تو ده ماهگی راه نرفته یا تو یه سالگی مثل بلبل شعر نمیخونه! هی میگن ببر دکتر ببر آزمایش ببر بهداشت! 

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
پسر من هشت ماهشه مدفوع و جیششو رو لگنش میکنه.البته همیشه نه.کم کم یاد میگیره.یسره نمیگیرمش رو لگن که ...

هنوز میتونه بشینه؟

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
به حرف اطرافیان بودم که باید همش استرس داشتم چرا چهاردست و پا نمیره چرا راه نمیره تا الان چراتاالان ...

وا چه چیزایی میگن

هیچ دوتا بچه ای رو نمیشه باهم.مقایسه کرد

خدا لعنت کنه کسایی رو که به ادم استرس وارد میکنن

اگه بامن بودی عزیزم نه ناخواسته نبود با برنامه ریری قبلی بود. خواستم باهم بزرگ بشن😊

چه خوب حوصله داشتین،چند سالتونه؟؟

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن

آخه خودم تنبلی تخمدان دارم و عفونت دکتر گفت که اگه اینجوری پیش بری ممکنه یائسگی زودرس بگیری از ی طرف هم ی دونه بچه دارم خیلی ضعیفم که دوباره بزارم باردار بشم

۲۹سالمه.سخته ولی خب میگذره عوضش بچه ها باهمن خودمم راحت میشم بعدچندسال.اتفاقا دست تنها هم هستم خانوا ...

آره اینکه شکی نیس توکلت به خدا،منم از اینکه دست تنهام سختمه خونواده هام شهرستانن و واسه پسرم کولیک داشت تا8ماهگی خیلی اذیت شدم