کم کم شروع کن باهمو سرپاگرفتن.پسرمن ۱۰روز دیگه دوسالش میشه الاندیگه کامل بلده.۲ماه پیش گرفتمش زود یادگرفت شبا هم بازه تاصبح جیش نمیکنه.البته حرفمنمیرنه ففط چندتا کلمه. اما یا ب شومبولش اشاره میکنه یا میره در دسشویی .پیپی هم یاد گرفت طفلی بره دسشویی. از دیروز جای خوابشم حداکردم خداروشکر دیشب تنها تو تختش خوابید.
البته چون باردارم زودتر خواستممستقل بشه ک بچه بعدی میاد راحت باشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای خوشبحالت منم به حرف اطرافیان گوش نمیدم ادمو دیوانه میکنن
به حرف اطرافیان بودم که باید همش استرس داشتم چرا چهاردست و پا نمیره چرا راه نمیره تا الان چراتاالان حرف نزده! کلا واسه همه چی عجله دارن و منتظرن بگن حتما بچه یه مشکلی داره! نمیتونن درک کنن بچه ها با هم فرق دارن و من به عنوان مادرش میدونم که بچه م مشکل هوشی نداره فقط یه کم تاخیریه فرایند رشدش و مثل بچه های اونا تو ده ماهگی راه نرفته یا تو یه سالگی مثل بلبل شعر نمیخونه! هی میگن ببر دکتر ببر آزمایش ببر بهداشت!
کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
آخه خودم تنبلی تخمدان دارم و عفونت دکتر گفت که اگه اینجوری پیش بری ممکنه یائسگی زودرس بگیری از ی طرف هم ی دونه بچه دارم خیلی ضعیفم که دوباره بزارم باردار بشم