2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چه چیزایی میگن هیچ دوتا بچه ای رو نمیشه باهم.مقایسه کرد خدا لعنت کنه کسایی رو که به ادم استرس و ...

مادرشوهر من میبینه دو تای نوه ی دیگه ش هم که از این بزرگترن حرف نمیزنن یا میگه که شوهرمم دیر زبون باز کرده ولی بازم هی میگه این چرا حرف نمیزنه! خب معلومه به شماها رفته ولی کاریشم نمیشه کرد، تو روشم گفتما ولی دفعه ی بعد باز میپرسه! من که عادت کردم

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
مادرشوهر من میبینه دو تای نوه ی دیگه ش هم که از این بزرگترن حرف نمیزنن یا میگه که شوهرمم دیر زبون با ...

بابد بیخیالشون بشی

شوهرم.میگه ولشون کن

بچه ی ما بهترین بچه اس

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
بابد بیخیالشون بشی شوهرم.میگه ولشون کن بچه ی ما بهترین بچه اس

من خودمم ولشون کردم، همش بلدن ایراد بگیرن و ضعفا و چیزای کوچیکو پیدا کنن! یه بار نگفتن چقد خوبه که دو زبانه س و انگلیسیش از کل فامیلشون بهتره تو این سن و سواد خوندن حروف رو داره بدون اینکه من کاری کرده باشم و همشو از جم کیدز یاد گرفته! 

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
من خودمم ولشون کردم، همش بلدن ایراد بگیرن و ضعفا و چیزای کوچیکو پیدا کنن! یه بار نگفتن چقد خوبه که د ...

خیلی هم عالی

خداروشکر

هر بچه ای توی یه زمینه خاصی استعاد داره

من اینو همیشه میگم

خداروشکر شوهرمم جواب میده

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷