2777
2789
من بیست ماهگی امتحان کردم پسرم همکاری نکرد ولی از ده ماهگی صبح ها میبردمش روی قصری  و بیست و د ...

من الان واسش لگن گرفتم

دعا کنین یاد بگیره

واقعا یه کابووسه واسم

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط کلمه میگه  

پسر منم

البته

جملات خیلی کوتاه هم.میگه

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷

اولین شرطش درک و فهم و حرف زدنه

دومیش اینه که شب تا صبح پوشکش خشک باشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
اولین شرطش درک و فهم و حرف زدنه دومیش اینه که شب تا صبح پوشکش خشک باشه

دقیقا درسته

که بفهمیم مثانه اش میتونه نگه داره

پس میگین زوده فعلا؟؟

بله بله

16 ماهگی خیلی زوده، قدیمیا زود میگرفتن که کهنه نشورن ولی اکثرا بچه هاشون شب ادراری داشتن الانم به ماها گیر میدن که مثل خودشون باشیم! من بعد دو و نیم سال اقدام کردم و دو سه ماه طول کشید تا بتونم کامل بگیرمش 

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
16 ماهگی خیلی زوده، قدیمیا زود میگرفتن که کهنه نشورن ولی اکثرا بچه هاشون شب ادراری داشتن الانم به ما ...

وای خوشبحالت

منم به حرف اطرافیان گوش نمیدم

ادمو دیوانه میکنن