2777
2789
عنوان

بدونین تو اون مهمونی هست میرین

172 بازدید | 16 پست

با خواهرشوهرتون مشکل داشته باشین و هرچی از دهنش در میومده بهتون گفته باشه حاضر میشین ببینینش

سالی یبار میریم خونشون عادی رفتار میکنم ولی نمیتونم تو سفر و مهمونی اینا تحملش کنم خیلی مشکل دارم؟دلم نمیخواد بخواد حرفاش معذرت خواهی کنه فقط میخوام نبینمش

بهم گفته جن.ه و به خانوادمم توهین کرده

منو جایی دعوت کنن سعی میکنم بفهمم اونم هست یا نه و بدونم هست نمیرم 

احساس میکنم بقیه مثل من نیستن خودشونو اذیت نمیکنن

برو سگ محل کن ب خودتم خیلی برس شیک و باکلاس

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با توجه به شخصیت خودت تصمیم گیری کن اگر بودنش اونجا اذیتت میکنه و باعث خلق تنگی میشه نرو

خواستم تا سینه بخراشم به ناخن، جسمِ زار در میانِ پنجه‌ام مانندِ مو در شانه ماند❄تهمت دزدی سزاوار من مظلوم نیست شاخ گل را بهر تعمیر قفس دزدیده‌ام💙 دست کریم خستهٔ بخشش نمی‌شود هرچند التماس گدایان همیشگی‌ست 💚 خاموش از آن شدم که به جایی نمی‌رسد فریادهای‌ جنگل در حال سوختن🌱چشمی به تأمل نگشوده‌ست نگاهت بر وضع جهان گر عجبت نیست، عجب نیست🔇 آخ، من صدبار دست به خنجر برده‌ام و خواسته‌ام قلبم را از فشار این رنج خلاص کنم. می‌گویند نژادی از اسب نجیب هست که اگر وحشتناک تازاندی و به ستوه‌اش آوردی، از سر غریزه یک رگ خود را به دندان پاره می‌کند، که تنفس را بر خود آسان‌تر کرده باشد. من هم اغلب چنین حالی دارم

وای خدا چه سمی هست ک چنین حرفی زده، هیچوقت باهاش رفت و امد نکن نگاه نکن سلام نکن

ولی برات مهم نباشه تو مجلسی ک تو میری اونم هست یا نه نقطه ضعف نشون نده ولی حتی نگاهش هم نکن و باش سلام علیک نکن

برو . 

اون باید خودشو پنهان کنه با حرفهایی که زده نه تو 

اگه اومد سمتت روت رو برگردون باهاش حرف نزن 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

اونم جایی دعوت باشه چک میکنه ببینه شما هم هستین یا نه

با خیلیا مشکل داره اکثر جاها نمیرفت الان بخاطر شوهرش میره

نه به رفتن من نگاه نمیکنه من ازش بدم میاد جوابشو ندادم لفظی دعوا نکردیم فقط فحش خوردم😂

باباش اینا خیلی مهمونی میگیرن و اونجارو نمیدونم برم یا نه

نرو چون اعصابت خورده میشه ارامشت به هم میریزه هر چی میبینیش بهتره حوصله داری باز اعصابت به هم بریزه ...

یبار یکی از فامیلای شوهرم گفت بخاطر بقیه خودتو از همه چی محروم کردی

من بودم به خاطر یه ادم بی شخصیتی خودمو از خوشی نمینداختم مهمونیتو برو چیزی هم گفت جوابشو بده تو خودت ...

بلد بودم تا الان میدادم دیگه

یدونه بگم بالا چشمت ابروعه چشماشو میبنده دهنشو باز میکنه

اشکال نداره بعد ۲ سال تازه واکنش نشون بدم؟😬

قبلش از طریق یه نفر ک بهش نزدیکه به گوشش برسون که از هیچکس تو دنیا اندازه اون بخاطر حرفش و توهینش ناراحت و عصبانی نشدم و تو دلم نمونده بجز این آدم ک تا قیامت نمی تونم ببخشمش و دلم نمیخواد هیچ جا ببینمش

بعد که ب گوشش رسید واکنش هات رو شروع کن