2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی ساده هستم؟

674 بازدید | 21 پست

چند مدتی با یه فامیل نزدیک همکارم با هم میریم باشگاه میاییم من ماشین دارم میبرم میارمش از ساعت کارم بیش‌تر میمونم که تو سرما گرما نخواد پیاده کلی راه بره،اما میبینم روزی که من جایی کار دارم حاضر نیس ۱۰ دقیقه از باشگاه یا کار شخصیش بزنه تا با هم بریم بیاییم ،روزهای تعطیل و برنامه های خاص خودش تنها میره با اینکه خیلی صمیمی هستیم ،من از لحاظ مالی خانوادگی خیلی ازش بالاترم اما همش خودشو بالاتر من میبینه،من چجوری باید باهاش برخورد کنم دوس ندارم دوستیم خراب شه ولی نمیخوام فکر کنه من وظیفه

تو هم مثل اون باش  پخمه گیر آورده

از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را        افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا     ای آرزوی من تو کجایی و من کجا       باور نمی کنم که نمی بینمت تورا     گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی    از خود برون شوم و خواهمت تو را     اشکم روان شود وبغض می کشد    وقتی که یاد آوردم رفتن تو را     لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار    آزرده میکندم هوس دیدن تو را

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوستم اینجوری بود هی زنگ میزد فلان جا بریم اینجا بریم اونجا بریم منه خنگم میرفتم ولی من زنگ میزدم بریم فلان جا نمیومد یه چیزی رو بهانه میکرد مهمون دارم کار دارم فلان....منم دیگه باهاش جایی نرفتم عین خودش بهانه کردم خیلی سواستفاده میکرد از ادم

کاربرmelissssssaهستم،منم به لیست ترکونده ها اضافه کنین لطفا😕😕اهای اونی که شبا میای سطل اشغال کوچه رو برعکس میکنی😐😐یه روز گیرت میارم میترکونمت😐😐

خب معلومه‌که بت حسادت میکنه یکم تحویلش نگیر حالا به‌هر بهونه‌ای تنها برو بیا تاخودشویکم جمع کنه

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘

خب دیگه نبر و بیارش.خیلیا اینجوری هستن،خیییییلیااااا.به اندازه ایی که برات وقت میذاره جدی بگیرش.براش وقتتو هدر نده اما با رعایت فاصله دوستیتو حفظ کن.اولویت رو بذار خوشحالی خودت.اگه با کارهایی که کردی خوشحالی پس دیگه حرص و جوش نخور.اگه خوشحال نبودی دیگه انجام نده.

عزیزم این مدل آدما 

میخوان کم نیارن ویه نمه حسودم تشریف دارن.

وقتایی که نمیرسی اصلا محلش نذار

من یه همکلاسیای دانشگام 

کلاس تموم میشد هر روز میمومد میگف بیا بریم دیگه منم تا یه جایی برسون. منم یه بار مثل خودش توشوخی گفتم دفه آخرت باشه دستور میدی،اون یه باری هم که رسوندمت لطف کردم بهت وخندیدم.

حساب کار اومد دستش

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎