2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی ساده هستم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 21 پست

دوروز ماشین نبر بگو می‌خوام پیاده روی کنم .بعد ذاتشو نشون میده و تو هم رفتوامدتو‌ کم کن 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

مثل خواهر شوهرمن وقتی با دوستامون میخوایم بریم بیرون ماشین نداره تلفن کش میکنه منو که بیا باهم بریم بیا دنبالم منتظرتم ولی هر وقت خودش کسی هست برسونش بدون اینکه حتی یه پیام بده بگه رفتم پا میشه میره 

منم به شوهرم گفتم حالا که انقد بی شعوره عمرا دیگه منم برم دنبالش اون خودش بره من خودم

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توام یه وقتایی رو نبرش یا یه جا کار داشت یه بهونه ای بیار ونرو...اینجوری که درخدمتش باشی بعدش فقط خودخوری میکنی واعتماد به نفست میاد پایین

خدایا لطفن حسرت چیزی که میخوام وبه دلم نزار... وقتی الان ذوق وشوق داشتنشودارم 10سال دیگه دادنش به دردم نمیخوره... 
تا جمله مثل خودش باش موافقم😅

از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را        افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا     ای آرزوی من تو کجایی و من کجا       باور نمی کنم که نمی بینمت تورا     گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی    از خود برون شوم و خواهمت تو را     اشکم روان شود وبغض می کشد    وقتی که یاد آوردم رفتن تو را     لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار    آزرده میکندم هوس دیدن تو را

من اصلا اصلا اینجوری به قضیه نگاه نمیکردم یه نفر بهم گفت ساده ای خواستم نظر بقیه بدونم من حتی پول قهوه یه روز در میون حساب میکنم منت سرم باشه حتی یه لحظه به ذهنم نخورد که اونم پول بنزین بده ولی تنها چیزی که زورم میاد جلو مردای همکارم میگه فلانی یواش رانندگی میکنه در صورتی که تو شهر دیگه بیش‌تر ۸۰ نمیشه رفت من ۶۰ میرم اکثرا دوربینه چند بار گفت گفتم من جریمه شم یا تصادف کنم تو پولشو میدی؟بارها روزهای تعطیل دیدم با بچه های باشگاه میره اما به من نمیگه ،

حتما همین کار رو میکنم یه چند بار میزارم پیاده بره بیاد قدر بدونه تو سرما وایمیسادم میگفتم گناه داره بارون میاد سرده فلانی میبینم روزهای تعطیل خوب خودش میره بقیه روزا هم همونجوری بره کلان از دوست شانس ندارم احساس میکنم هرچی خودم پایین بگیرم بقیه باورشون میشه یادشون میره چقدر بالاترم