2777
2789
عنوان

دیشب خوابش رودیدم😢

602 بازدید | 59 پست

دیشب خواب عشقمو دیدم یه حسی که سالهاست باهاش بیگانه ام حسه هیجانوشادی وعشق یه حس لبریزشدن ازاحساسه یه حس خواستن ودوسداشتن قویی تودلم جاری شد داشتیم یجورایی بهم میرسیدم خواستم دستاشوبگیرم ازشدت هیجان ازخواب پریدم هرچی چشاموبستم ادامشوندیدم 😢😢😢😢😢عشقم توخوابم نمیومداصلن شایدجزاون اوایل ولی اونم نه مثل دیشب    دیشب یه حسی راتجربه کردم که مدتهاست بیگانه ام بااون حس توخوابم میگفتم خداایامیبینی دلمن برااین میلرزه 😔😔😔

من زاده پاییزم 🍁🍂🌺حاصل فصلی غم انگیزم💔

اخیی الان ازدواج کردیی؟

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخیی الان ازدواج کردیی؟

اره پسرم چشاش همرنگه چشای عشقمه بااینکه چشای باباش سبزه ولی چشای پسرم سبزابیه چون نقش چشای عشقم همیش جلوچشمه😢😢😢

منم بضی وختا یه خواب خوب میبینم بعد وسطش ازخواب میپرم بعدهی میخوابم که بقیه‌شو ببینم نمیشه‌که نمیشخ ولی وختی خواب بد ببینم هی بلندمیشم که نبینمش دیه اون خوابو ولی ادامه داره که ادامه داره همینجوری بخوابی تاچن شب‌وروزم ادامه داره

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘
اره پسرم چشاش همرنگه چشای عشقمه بااینکه چشای باباش سبزه ولی چشای پسرم سبزابیه چون نقش چشای عشقم همیش ...

میخواستم دلداریت بدم ولی الان که فهمیدم شوهر و بچه داری واقعا دلم برای شوهرت سوخت...اینقد رمان خوندی و فیلم دیدی و آهنگ عشقولانه گوش دادی توهم عشق و عاشقی برتداشته

چی میگی تو😤😤😤😤

شایدباورتون نشه وقتی ازخواب پریدم وذیگ خوابم نبرد گریه میکردم وباخودم میگفتم حداقل هرشب بیاتوخوابم بیاتوخواب باهم زندگی کنیم خونمون رویاهامون روتوخواب داشته باشیم بیاتوخواب تومردمن باش😢😢😢😢