2777
2789
عنوان

امروزبه مادرم بی احترامی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 28 پست
من مهم نیست واسم فامیلامونونمیشناسی خیلی چرتن.متلک میندازن م ...

چ مادر شوهر بی ادبیییییی،مامان منم همینجوریه من ناخاسته تو ماهای اول عروسی باردار شدم ب مامانم اصراررررکردم گفتم ب هیشکی نگی فعلا اقا دیدم چند ساعت بعد زن داییام ک اصلا ب من زنگ نمیزدن خاله هام همه زنگ ک من شماره هاشونو میدیدم تعجبببب بعدم ب روم نمیوردن مامانم بهشون گفته بود بهش نگین ک بهتون گفتم ینی ابروی منو برد

چ مادر شوهر بی ادبیییییی،مامان منم همینجوریه من ناخاسته تو ماهای اول عروسی باردار شدم ب مامانم اصرار ...

منم همینجوربخدادیروزدخترخالم زنگ زده میگه اون کیه میگه آی میگم هیچکی میکه نه انگاریکی داره دردمیکشه گفتم وا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیابرام بگوشوهرت الان خوبه کی عمل کرده؟یبوست میگیره بازم درد ...

٥:٦ سال پيش بود ميگه نه خوب خوب شدم راحت شدم منم ميخوام برم عمل كنم عيد 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂
خب الان عمل کن عیدچرا؟یعنی سالاداینانمیخوره؟؟

بچم كوچيكه ميخوام يكم بزرگ تر شه . همه چي ميخوره همه چي

منظورم اینه باهمه غذاهاش سالادوروغن زیتون نمیخوره؟یبوستم میشه؟

نه سالاد روغن زيتون نميخوره خيلي ساله عمل كرده فقط يه بار برام تعريف كر كفت راحت شدم ديگه اصلا مثل قبل نشدم