2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808593 بازدید | 6396 پست
فقط دیر نشه  بی زحمت منم در جریان درمان بزار

مامان رایان روند رشد و تکامل و هوش فرزند عزیزتون با توجه  ب نوار انومال ودرمانشون چطوریه  اگه میشه من مادر حیران و درمانده رو راهنمایی کنین

مامان رایان روند رشد و تکامل و هوش فرزند عزیزتون با توجه  ب نوار انومال ودرمانشون چطوریه  ...

عزیزم رایان چون نارس بوده تکاملش عقبه الان ۱۱ ماه اش غلت و سینه خیز برعکس نیره ولی بخاطر دارو نمیتوانه بشینه گردنش شل شده

ولی بخاطر داروها نه گریه میکنه نه میخنده متاسفانه 

ولی تمام تلاش خودم و دکتر اینه که اسپاسم ها قطع بشع 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم رایان چون نارس بوده تکاملش عقبه الان ۱۱ ماه اش غلت و سینه خیز برعکس نیره ولی بخاطر دارو نمیتوا ...

هوش که خوب نیست هیجی تو دستاش نمیگیره وبا اسباب بازیاش بازی نمیکنه خیلی ذهنی عقبه 

هوش که خوب نیست هیجی تو دستاش نمیگیره وبا اسباب بازیاش بازی نمیکنه خیلی ذالانهنی عقبه 

عزیز دلم امیدوارم وروز ب روز پیشرفت کنه و رشدش کاملتر شه دختر عموی من ک بدنیا اومد سالم بودااا ولی بعلت زردی بالا و عدم رسیدگی داغون شد یعنی گفتن،ناشنوا، لال، فلج،  تمام دکترا جوابش کرده بودن ولی اول خدا دوم همت زن عموم الان یه بچه اییه ک راه میره زبان اشاره حرف میزنه از تمام بچه های فامیل باهوشتر و مهربونتره ولی خوب تکلم نداره ،با سمعک میشنوه، با عینک میبینه و یه معجزه و هدیه اس از،طرف خدا

بچه ها ی ده روز پیش دخترم تو خواب چشماشو گرد میکرد نیم خیز میشد خودشو سفت میکرد و چند بار جیغ میزد.. من هیچ تشنجی نداشتیم.. تبم نداشت نمیدونستم اینا تشنجه.. خلاصه بردمش کرمان دکتر یک هفته بستریش کرد گفت نوار مغزش تشنج خفیف نشون داده.. هرچی دارو میداد بی اثر بود اون حالتا رو داشت اخرم گفت دخترت مقاوم ب درمانه ولی ی مقدار عفونت گوش هم داره من در مرحله انکار بودم بردمش یزد پیش متخصص گوش.. چون روزها میگفت سرم گیج میره و میفتاد زمین. دکتر گوش گفت تعادل حلزون گوشش ب هم خورده دارو داد تا دو هفته ولی گفت در مورد داروهای تشنجش من نظر نمیدم من پریشب شربت لوبل رو براش قطع کردم چون چند بار سابقه عفونت گوش داشت و ب داروهای زمان بستریش جواب نداده بود من گفتم حتما از گوشش بوده یک روز و نصفی ک از قطع لوبلش گذشت دیشب پنج لار تو یک ساعت این حالت بهش دست داد عمیقا دلم میخواست بمیرم و دخترم رو تو این شرایط نبینم.. تو خوب شدیدا پاهاش رو تکون میداد و جیغ میزد و چشماش هم گرد شده بود.. از دیشب باز لوبل رو شروع کردم و مطمین شدم مشکل دختر من گوشش نیست تشنجه. من اهل کرمانم تهران اشنا ندارم خود کرمان دکتر گفت نمیدونم دخترت ب داروهام جواب نمیده... تهران کسیو نمیشناسم حتی نمیدونم کدوم دکتر خوبه و چجوری نوبت بگیرم اما یزد نزدیکه و میتونم راحت تر پیش دکتر فلاح نوبت بگیرم تو رو به خدا اگر کسی میدونه چجور دکتریه بهم بگه الان بیشتر از ده روزه نخوابیدم شب تا صبح بالا سر دخترم چون جیغ میزنه و عین وحشت زده ها یهو از خواب میپره و چشماشو گرد میکنه... 

من اصلا تشنجی نداشتیم ندیده بودم اونم بدون علایم.... دارم دیوونه میشم از فکر و خیال شدم یه مرده متحرک خداروشکر فعلا تشنجا ب جاییش اسیب نزده و حرف زدن و حرکاتش طبیعیه فقط روزها چند بار مثل کساییب ک سرگیجه دارن میشه و شبها بعضی اوقات با حالت جیغ عجیبی از خواب با چشمای گرد کرده میپره و بدنشو سفت میکنه و اخیرا پاهاشو شدیدن تکون میده عین کسی ک میخواد بدوه.... 

دارم با اشک اینا رو مینویسم کاش خدا منو با بچم امتحان نمیکرد  من بنده قوی ای نیستم😔😔😔😞😞😞😭😭😭

دکتر اشرفی دکتر محولاتی منم تهران نیستم،از همین تاپیک تعریف این دوتا دکتر رو خیلی دیدم 

من نمیدونم چطور باید نوبت بگیرم اشنا هم تهران ندارم واقعا موندم چیکار کنم؟ 

شما هم بچتون مشکل تشنج داره؟؟ 

من نمیدونم چطور باید نوبت بگیرم اشنا هم تهران ندارم واقعا موندم چیکار کنم؟  شما هم بچتون مشکل ...

سلام وقت بخیر این شماره مطب محولاتی هست 02122861604و 02122895944

از 10 شهریور تا اول مهر هم نیست داره میره خارج از کشور...