2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808344 بازدید | 6396 پست

سلام من از هفته تولد نوزادم موقعی که دل درد کولیکی و رفلاکس داشت گریه میکرد بعد یهو دوتا دستاشو دوطرف صورتش مشت میکرد و یکمم پاهاشو توی شکمش جمع میکرد وخودشوسفت میکردو برای ۲_۳ ثانیه نفسش میرفت 

به هر دکتری که گفتم میگفتن مشکلی نیست به خاطر رفلاکسش ولی این مسئله خیلی اذیتم میکرد 

بالاخره یه دکتر گفت یکم علایمی که میگی شبیه تشنج به دکتر مغز و اعصاب ببر بردمش پیش محولاتی نوار مغز چیزی نشون نداد و گفت سعی کن از فیلم بگیری و واسم بیار وقتی فیلم رو دید گفت تشنج من مقاومت میکردم که نه آخه فقط وقتی دل درد داره یا میخواد پی پی کنه و نمیتونه اینجوری میشه ولی درنهایت گفت مهم نیست که بچه چرا این حالت بهش دست میده مهم اینه که این چیزی که من میبینم نشنجه

اول اینو گفتم برای مادرایی که مثل من بهشون میگن این حالت چیزی نیست بچه درد داره کولیک داره رفلاکس داره و ...

هوشیار باشین تشنج هر چی زودتر تشخیص داده بشه بهتره

دوم اینکه دکتر واسش شربت پریمیدون ۱۲۵ و قرص B6 تجویز کرده امروز اولین دوز رو بهش دادم خوابید اول اینکه تو خواب یکم بیقراره و یه کوچولو ناله میکنه دوم اینکه خواستم پوشکشو عوض کنم اولش که بیدار شد آروم بود بعد یهو زد زیر گریه وحشتناک و بیقراری شدید که بزور آرومش کردم وقتی آروم میشد نگاهم میکرد اما باهاش صحبت که میکردم توجهی نمیکرد و کم کم خوابش برد الان از دوستان کمک میخوام آیا این موارد طبیعی بوده یا باید دارو رو قطع کنم و ببرم پیش دکتر ممنون میشم از دوستانی که تجربه دارن پاسخ بدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم که دوباره بیدار شد آرومتره ولی مثل کسی که دل پیچه داره به خودش میپیچه و بیقراری میکنه ونفس نفس ...

عزیزم اگه میفهمی تنگی نفسه و ریتم تنفسش بهم ریخته سرعیا به پزشک اطلاع بده خطر داره شاید حساسیت داشته باشه. کاری به بی قراری نداریم چون میتونه عوارض دارو باشه و طبیعیه ولی چون میگی نفس تنگی گرفته خطر داره

الانم که دوباره بیدار شد آرومتره ولی مثل کسی که دل پیچه داره به خودش میپیچه و بیقراری میکنه ونفس نفس ...

به نظر من به یک دکتر اکتفا نکن. نوار مغزشم که مشکلی نداره. شاید واقعا فشار رفلاکس اذیتش میکنه. گاهی این دکترا عادت کردند به اینکه همه چیز رو تشنج ببیند

سلام من از هفته تولد نوزادم موقعی که دل درد کولیکی و رفلاکس داشت گریه میکرد بعد یهو دوتا دستاشو دوطر ...

خاب آلودگی وگیجیش که بخاطر دارو چون تازه شروع کردی .دارو حداقل یه هفته طول میکشه اثر ضد تشنجیش رو نشون بده.اگر فکر میکنی دلدرد هست و با دارو قطره درداش اروم نمیشه به یه متخصص مغزواعصاب اطفال که نزدیکتونه مراجعه کن و ازش یه کمک بگیر تا خیالت راحت شه

سلام به همه مامانای عزیز،یه سوال دارم بچه های شما که خیلی بیقرارن،رو چطور آروم میکنین،درسته هر بچه با بچه ی دیگه فرق داره،اما دختر من مثلا بغلش کنی بچرخونی آروم میشه،اما من دیگه از کت و کول افتادم،و اینکه چون دارو مصرف میکنه،و هنوز گردن نگرفته،هنوز بدنش شله،خواستم بپرسم کسی از آغوشی استفاده میکنه واسه بچه های این مدلی؟آیا خوبه بخوام بگیرم،چون واقعا بعضی وقتا دیگه توان ندارم بگیرم بغلم،و اینکه اینجوری فک کنم آدم بتونه به کاراشم برسه،لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه؟🙏🙏🙏

سلام به همه مامانای عزیز،یه سوال دارم بچه های شما که خیلی بیقرارن،رو چطور آروم میکنین،درسته هر بچه ب ...

تجربه من در رابطه با بیقراری های دخترم در رابطه با یبوست و حرکت روده هاست.تقریبا هر زمان که نا آرام هست من سعی می کنم یبوست رو از بین ببرم و روده ها رو کار بندازم .و هیچ چیز دیگه ای کمکم نمی کنه جز ماساژ شکم  و گرفتن اروغ هاش