سلام من از هفته تولد نوزادم موقعی که دل درد کولیکی و رفلاکس داشت گریه میکرد بعد یهو دوتا دستاشو دوطرف صورتش مشت میکرد و یکمم پاهاشو توی شکمش جمع میکرد وخودشوسفت میکردو برای ۲_۳ ثانیه نفسش میرفت
به هر دکتری که گفتم میگفتن مشکلی نیست به خاطر رفلاکسش ولی این مسئله خیلی اذیتم میکرد
بالاخره یه دکتر گفت یکم علایمی که میگی شبیه تشنج به دکتر مغز و اعصاب ببر بردمش پیش محولاتی نوار مغز چیزی نشون نداد و گفت سعی کن از فیلم بگیری و واسم بیار وقتی فیلم رو دید گفت تشنج من مقاومت میکردم که نه آخه فقط وقتی دل درد داره یا میخواد پی پی کنه و نمیتونه اینجوری میشه ولی درنهایت گفت مهم نیست که بچه چرا این حالت بهش دست میده مهم اینه که این چیزی که من میبینم نشنجه
اول اینو گفتم برای مادرایی که مثل من بهشون میگن این حالت چیزی نیست بچه درد داره کولیک داره رفلاکس داره و ...
هوشیار باشین تشنج هر چی زودتر تشخیص داده بشه بهتره
دوم اینکه دکتر واسش شربت پریمیدون ۱۲۵ و قرص B6 تجویز کرده امروز اولین دوز رو بهش دادم خوابید اول اینکه تو خواب یکم بیقراره و یه کوچولو ناله میکنه دوم اینکه خواستم پوشکشو عوض کنم اولش که بیدار شد آروم بود بعد یهو زد زیر گریه وحشتناک و بیقراری شدید که بزور آرومش کردم وقتی آروم میشد نگاهم میکرد اما باهاش صحبت که میکردم توجهی نمیکرد و کم کم خوابش برد الان از دوستان کمک میخوام آیا این موارد طبیعی بوده یا باید دارو رو قطع کنم و ببرم پیش دکتر ممنون میشم از دوستانی که تجربه دارن پاسخ بدن