2777
2789

فرهمندنیا ببین اوکی میشی

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متن کتاب تنها مرجعت باشه 

کتابو سطحی بخون تست آموزشی بزن بعدش جوابشو از‌رو متن کتاب سعی کن پیدا کنی بعد دوباره کتابا یکم عمیق تر بخون تست بزن دوباره. کتاب تستت تموم شد آزمونای مازو قلمچی مربوط ب اون مبحثو بزن 

آه له له له آه له لاس

فرهمند ببین (به فهم درس کمکت میکنه)

یه درسنامه بخون (ولی خیلی رو خوندن درسنامه تاکید نداشته باش) 

تست زیاد بزن و حتما دونه دونه تست هارو تحلیل کن حتی اگه یه سوال رو درست جواب دادی برو پاسخنامه رو چک کن ببین برا هر گزینه چه دلیلی آورده 

شکل هارو با دقت بخون 

تو تست ها مشکلی خیلی دارممیشه لطفا اگه میدونید کمکم کنیدآرزومه به جایی برسم که میخوام

راهش همینه فیلم ببین بعد تست بزن اونقدر باید تست اشتباه بزنی تا اوکی شی اگه دیدی بازم اصلا نمیتونی تست بزنی درسنامه ام بخون 

واینکه در کل بهت میگم قشنگ بخون تمام تلاشت و بکن نتیجه رو واگذار کن به خدا کلا زندگی انقد ارزش نداره که خودتو به خاطر یه هدف نابود کنی