2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808513 بازدید | 6396 پست
سلام بهمه.... من چند روز پیش اومدم تهران پیش دکتر محولاتی ایشون نوار مغز و ام آر آی پسرم رو دید و تعجب کرد که جرا راه نمیره گفت پسرت خیلی وضعیتش خوبه من موندم...گفت یه آزمایش کامل متابولیک براش مینویسن اگر اونم نرمال بود میریم تو فاز دادن داروهای محرک و انشالله راه انداختن پسرت ولی کم کردن داروی تشنج ذو‌گفت فعلا دست نگه دار تا جواب آزمایش بیاد دوستان کسی میدونه هزینه آزمایش متابولیکی که میفرستن آلمان چقدره؟ والا با این مدل حرف زدن دکتر نمیدونم باید دعا کنم آزمایشش مشکل دار باشه و دارو بگیره درمان بشه و بیفته رو دور تکامل یا اینکه بای دعا کنم منفی باشه که در اون صورت هیچ علتی واسه تاخیر پسرم پیدا نمیشه
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
السا جان بنظر من حرف دکتر خیلی بی منطقه آخه یعنی چی که اول دارو بگیره بعد نواز مغز؟
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله مامان محمد.۵ روزی بیمارستان هستی تا ۴۸ ساعت به بچه هیچی نمیدن و فقط اب وقتی کتونش مثبت ۳ شد غذا شروع میشه که ۷۰ درصدش روغنه و ممکنه اولش بچه فقط بالا بیاره.توی یه تام خاص باید غذا بخوره و اگه نخوره دیگه حق نداری بدی تا تایم بعد که معمولا ۴ تا۶ ساعت بعد میشه.خیلی سخته.خیلی.
و چون خواستم اتش را بر ابراهیم گلستان کردم
مرسی میترا خانم، یکی از کاربرای خارجی ترکیب منیزیم و اگه اشتباه نکنم روی؟؟؟ رو به بچه اش داده بود و میگفت خوابش عالی شده، بقیه پرسیده بودند چطور این ترکیب رو آماده می کنی که یه نوع مولتی ویتامین که این دو عنصر در اون در در حد بالایی بود، رو معرفی کرد. آوا مامان، لطفا" لینک مقاله رو در ارتباط با اختلال خونی و تاثیرش بر تشنج اینجا بذارید یا اگر فایل هست بگید تا ایمیل بدم و برام بفرستید. یا حداقل اسم آزمایش رو اگر در ذهن دارید اینجا بگید. آوا مامان قبل از رژیم می بایست پردنیزولون و سیناکتن رو امتحان می کردید که یکی استروئید و دیگری هم باعث تولید استروئید بیشتر در بدن میشه، و یکی از اولین ها برای انتخاب هم هستن، مامان محمد، معمولا" رژیم رو میذارن اخرین مرحله که دیگه از داروهای اصلی ناامید میشن و البته نتیجه هم می گیرن هر چند که درصد موفقیتش کمتر از داروهای اصلی هست، اما بودن افرادی که به داروها مقاوم بودن و با رژیم مشکلشون حل شده،به عبارت دیگه اگر به رژیم جواب بده بسیار عالی هست هرچند که مدت زمان فرآیند آزمایش، و اجراش طولانی هست ولی اگر انجام بشه و نتیجه مثبت باشه، بسیار ارزشمنده چون داروها قطع خواهد شد. همونطور هم که گفتن چون شروعش سخت هست، باید بیمارستان بستری بشه تا تحت مراقبت قرار بگیره. خانم معرفت اگر از این دوستم خبری بشه، بهتون میگم، السا خانم به دکتر مجرب مراجعه کنید.
وبلاگ اسپاسم شیرخوارگی http://persianis.blogfa.com
ممنونم بابای معربون لطف میکنید دیروز مهدی بعد از تقریبا یک سال تشنج تونیک کلونیک داشت خیلی بد بود انگار اتوسوکسماید که داره قطع میشه تشنج های توی بیداری مهدی هم داره شروع میشه تو این هفته دوبار توی بیداری تشنج کرده آب دهنش زیاد شده منگ شده انگشتهای دستش رو گاز میگیره نمیدونم عوارض دارهاست یا از عوارض تشنج
بابای مهربون من این مقاله رو اتفاقی ۲ ؛۳ ماه پیش خوندم و متاسفانه چیز زیادی یادم نمیاد .احتمالا اگه با دکترش مطرح کنید بدونه.بازم شرمنده که نمیتونم بیشتر از کمک کنم
و چون خواستم اتش را بر ابراهیم گلستان کردم
از اول دسامبر، یعنی دیروز وارد هفته ای شدیم که هفته اسپاسم شیرخوارگی نامیده شده به منظور آشنایی جامعه با اون البته در امریکا،http://www.tsalliance.org/pages.aspx?content=796 درسته که از هر ۱۰۰۰۰ تولد زنده ۲ تا ۵ نفر به اسپاسم شیرخوارگی مبتلا میشن اما برگزاری گردهمایی ها و برنامه ها جهت آگاهی دادن به خونواده ها لازمه تا مثل ما دیر اقدام نکنن.
وبلاگ اسپاسم شیرخوارگی http://persianis.blogfa.com
سلام بابای مهربون دکتر غفرانی برا پسرم فقط سه بار دارو عوض کرده گفته اگه چهارمی اثر نکنه باید بستری شه واسه رژیم درمانی اخه بچه چجوری میتونه دو روز تمام گرسنه بمونه اون موقع هم که بخاطر افت قند تشنج میکنه دیگه من که لا شنیدن این حرف باور میکنین از دلشوره دارم میمیرم خدا خدا میکنم لاقل داروی آخری براش اثر کنه طفلی بچم از موقع تولدش داره عذاب میکشه
مامان محمد سلام اولا برا رژیم سه روز باید باید آب خالی بخورن اونم با توجه به سن و وزن بچه میگن تو روز باید چقدر آب بخوره بعد هر شش ساعت با دستگاه تست قند خون قند بچه رو اندازه گیری میکنن بعد روز چهارم یک وعده غذا رو اون هم گرمی براش شروع میکنن و روز پنجم دو وعده و روز ششم سه وعده و باید یک هفته تو بیمارستان باشید رژیم خیلی سحتیه ولی اگه جواب بده خوبه به سختیش می ارزه من برای بچه هام دو ماه گرفتم که فقط ماه اول خوب بودن بعد تشنج هاشون شروع شد ومن فکر میکنم فقط دکتر تنکابنی و غفرانی تنها کسانی هستند که این رژیم رو پیشنهاد میدن
سلام به همگی من هر روز میام تاپیک را می خونم پسر من یه 4 ماهی تشنج کرده بچه ها خواهشا بچه ها تون یه بار پیش دکتر حسین حسن پور ببرید و ببنید چقدر تاثیر داره تا دکترهای دیگه ولی تجربه خیلی مهمه