2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808376 بازدید | 6396 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به همگی، خانم بن یو ممنون از مواردی که گفتین، کلا" اسپاسم شیرخوارگی دوره داره، من امروز صبح موردی رو می خوندم که مادری از تشخیص دیر اسپاسم نگران بود و دکترش از داروهای غیر خط اول مثل کپرا و ... شروع کرده بود، کاربرانی که نظر می دادن می گفتن که مهمترین نکته در این رابطه عدم وجود عامل زمینه ای (سمپتمتیک نبودن) هست، چرا که سایر انواع کریپتو/ ایدئو که بدون دلیل زمینه ای هستن در نهایت نرمال میشن و هر چند درمان سریع مهمه اما درمان کند و دیرهنگام، تاخیر تکامل رو سبب میشه که برگشتش زمانبر هست، اما عمده این بچه ها بر میگردن به زندگی نرمال، من حتی فکر می کنم در برخی موارد سیمپتومتیک هم اگر رفع عامل زمینه ای و کنترلش امکانپذیر باشه امکان برگشت و زندگی نرمال وجود داره و همه اینها به تشخیص و نحوه درمان پزشک بر میگرده، مواردی که شما مطرح کردید امیدوارم نگرانی همه ما به خصوص لیلی خانم رو برطرف کرده باشه، در مورد بابای پیگیر هم با توجه به سن دخترشون من فکر می کنم که کم کم دوره اسپاسم بچه شون در حال تموم شدن باشه چون تقریبا" به سه سالگی نزدیک میشن هرچند که خوشبختانه درمان جدید هم موثر بوده، فقط پیگیری کنید که نوار هم کاملا" نرمال بشه، لیلی خانم منم دنبال عامل میگردم و بعضی وقتا سوالاتی می کنم که فکر می کنم پاسخ کاربرا کمک کننده باشه اما معمولا" جوابها متناقض هست و فکر می کنم علت یه موضوع خیلی ناشناخته تر باشه که محققان هم نتونستن تا الان کشفش کنند، و شاید یه مورد خیلی ساده هم باشه، در رابطه با سوالتون هم همسرم کاملا" طبیعی باردار شد و کاملا" طبیعی (فیزیولوژیک بدون حتی آمپول فشار) و در زمان کوتاه زایمان کرد. در مورد دخترم هم تقریبا" اسپاسمها از حالت تشنج خارج شدن و الان بعضی اوقات بعد از بیدار شدن حالت بی قراری داره که در حد یک دقیقه این پهلو و اون پهلو میشه و من حدس می زنم که شاید اسپاسم باشه (فیلم گرفتم و به دکتر نشون خواهم داد) و مثل دو ماهی که قبل از شروع تشنجها، بدون تشنج واضح بود، شده؛ امیدوارم این روند ادامه داشته باشه و به حدود دو ماهگی که نرمال بود بر گرده و بعدش هم تکاملش شروع شه؛
وبلاگ اسپاسم شیرخوارگی http://persianis.blogfa.com
سلام .
بن یوجان من هم کاملا زبیعی باردار شدم وهیچ مشکلی توبارداری نداشتم ولی استرس روداشتم وهمیشه نگران سلامتیش بودمکه فکرمیکنم همه مامانا استرس رو دارن ولی یه بار ازچیزی خیلی ترسیدم
بابای مهربون فکر نمی کنم من دقیق نمی دونم بیدارشدن دخت شما چطوره؟ولی پسر من هم وقت بیداری ازخواب به خصوص وقتی مدت خوابش طولانی باشه خیلی حرکت یکنه وقل می خوره وفکرمیکنم خیلی ازبچه ها اینطورباشن شاید ما خیلی رو بچه هامون حساسیم من که خیلی روحرکات پسرم حساسم ولی وقتی مقایسه می کنم بابقیه بچه ها واون حرکات رو توبچه های دیگه هم می بینم خیالم راحت میشه ولی درنهایت احساس می کنم این حساسیت به نفع بچه هاست هر چند خودمون خیلی اذیت میشیم ولی من خودم احساس می کنم درمورد من این حساسییت تبدیل به وسواس شده وتبدیل شدم به یه آدم همیشه نگران
بن یو عزیزم پسر شما جزو بهترینهای این تاپیک هست و درمانش تو وضعیت خوبیه همیشه تو این مواقع برای بچه هایی که تو وضعیت بدتری هستند دعا کن و خودتو اروم کن سوای بچه هایی که تشنج دارن مثلا بچه های سندرم دان و ... که واقعا امیدی به بهبود وضعیتشون نیست گلی جان برای همه بچه ها و بچه ی منم دعا کن راستش ترس و استرس که هست بچه ها من وقتی پستهای اینجا رو میخونم با خودم میگم نکنه اتفاق جدیدی تو بیماری بچم پیش بیاد ولی زود ذکر میگم و خودمو اروم میکنم اما بهتره امید داشته باشیم به خدایی که از ما برای بچه هامون مهربونتره
سلام. راستش ما سه روزه به پسرم امپول میزنیم از دیروز بعداز ظهر ساعت 4 تا حالا همش خوابه یا خماره. کلا تا صبح که خواب بود بعد نیم ساعت بیدار شد که امپول سومو زدیم دوباره تو راه برکشت خوابید تا ظهر که گرسنه بود و شیر دادیم یک ساعتی بیدار شد ولی خمار بود و دوباره خوابیده. طبیعیه؟ نگران شدم. بچه های شما هم اینجوری میشدن؟ بابای پیگیر روش تشخیص اسپاسم سمپتومیک چجوری هست؟ از روی نوار مغز قابل تشخیصه؟ این که گفتید سمپتومیکها شاید خوب نشن نگرانم میکنه اخه از روی ال تی ام پسرم گفتن سمپتومیکه. ضمنا کورتون رو معمولا چند ماه مصرف میکنن؟ موقع قطع مصرفش تشنجها شروع نمیشن؟
سلام لی لی جون اینکه میگن سمپاتیک یعنی یه علتی واسه اسپاسمها شناسایی شده مثل مشکل ساختار مغزی توی ام آر ای یا مشکل متابولیک و... ولی تاچایی که من میدونم نوار علت رونشون نمیده راستی عزیزم دکتر گفته ببر کاردرمانی؟فکرکنم گفتی تکاملش خوبه؟
خانم لی لی سلام. همونطور که سارا خانم هم نوشتن سمپتوماتیک یعنی اینکه علت رو دکتر تشخیص داده. اگه اینطور باشه حتما می تونه بگه علت چیه ولی اگه دکتر میگه علتش معلوم نیست یعنی سمپتوماتیک نیست. من ننوشته بودم اسپاسم های سمپتوماتیک خوب نمی شن. اتفاقا اگر علت مشخص باشه دکتر راحتتر می تونه درمان کنه. مثلا گاهی مشخص میشه که علت مربوط به کارکرد بخش خاصی از مغزه در اون صورت اون قسمت مغز رو با جراحی غیر فعال می کنن تا تشنجها از بین بره. یا مثلا علت متابولیک داره که معمولا می تونن با دارو و رژیم غذایی خاص کنترل کنن. خلاصه من دکتر نیستم ولی فکر نکنم با ال تی ام بشه علت رو تشخیص داد. مدت زمان مصرف کورتون رو دکتر مشخص می کنه و چون عوارض زیادی داره نمی تونه به مدت طولانی استفاده بشه. اینکه وقتی قطع می شه چه اتفاقی می افته فکر نکنم قابل پیش بینی باشه ولی معمولا دکترها با جایگزین کردن کورتون با داروهای دیگه سعی می کنن کنترل تشنجها رو ادامه بدن.
سلام به همه، خانم لی لی، فعلا" شروع آمپولاست، عوارض آمپولا تا جایی که خوندم و البته در مورد دخترم تجربه دارم علائمی مثل گرسنگی و درنتیجه تقاضای شیر زیاد و به تبع اون افزایش وزن، بیدار شدن و بی قراری های مکرر شبانه، افزایش دمای بدن به خصوص در انتهای انگشتان دست و پا و همچنین سر، احتمالا اگزما و خشکی پوست و ... هست. خانم لی لی فکر کنم از روی نوشته بنده در رابطه با موارد سیمپتومتیک این برداشت رو کردید، بنده عرض کرد کاربرانی که در اون فروم هستن میگن که انواع کریپتو/ ایدئو با درمانهای رایج احتمال بهبودیشون بالاتره و بیشتر به زندگی نرمال بر میگردن، بنده هم عرض کردم برخی موارد سیمپتومتیک هم که علت قابل رفع باشه مثل مواردی که بابای پیگیر گفتن هم قابل درمان هست، اصولا" در موارد سیمپتومتیک باید علت برطرف شه که البته برطرف شدن علت گاهی مواقع ساده (مثل کمبود ویتامین ب 6) هست و گاهی مواقع سخت مثل برخی بیماریهای متابولیک که رژیم سختی دارن و یا برخی ناهنچاریهای مغزی که حتی با جراحی هم از بین رفتن ناهنجاریها نیست و .... در رابطه با تشخیص سیمپتومتیک بودن من هم فکر نمی کنم نوار بتونه این موضوع رو تایید کنه، اصولا" آزمایشها و عکسبرداریهایی که در ابتدای کار گرفته میشه برای همینه که علتی پیدا بشه و به جای شروع درمان دارویی علت رفع بشه، ولی اگر پسرتون تمامی آزمایشها و عکسبرداریها (مثل ام آر آی) نرمال هست، دیگه نمی تونه سیمپتومتیک باشه، چون علت مشخصی نداره، کورتون هم معمولا" زمان داره و بسته به نوع کورتون مدتش تعیین میشه، مثلا" همین سیناکتن رو نمیشه یک ماه هر روز تزریق کرد و ... اگر کورتون اثر کنه اصولا" تشنجها بر نمیگرده و بعد از قطع داروی فعلی داروهای دیگه ای(ضعیف تری) میدن تا روند فعلی حفظ بشه و بعد از یه مدت در صورت عدم تشنج و نرمال بودن نوار هم قطع میشه، مامان محمد، شروع داروهاست و بدن هنوز عادت نداره، انشاله با گذشت زمان بهتر میشه،
وبلاگ اسپاسم شیرخوارگی http://persianis.blogfa.com
خواهرم دیروز میپرسید خوب شما که میگین اسیب دیده مغزش چقد ر هست کجا هاش کدوم قسمت ایا سلولهای عصبی تو اون منطقه کلا از بین رفتن که بچه اصلا جای امیدی برا بهبودیش باشه یا بتونه بهش کمک کنه خوب میشه میگه ایشالله خوب میشه مرور زمان نشون میده خوب اون که خودش تا حدی از موضوع سر در میاره میدونه سلول عصبی قابل ترمیم نیست بگو دیگه اسیبشدر چه حده این بی اطلاعی بیشتر از دونستن موضوع ادمو دیونه میکنه انتظار اینکه اره چه جور میشه ایندش چی میشه دیگه ادمو ازپا در میاره